Podfukáři 2

70%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
tyna-berbrova
270 bodů
5.5
Teda nic moc. Navzdory všem dobrým recenzím na jedničku jsem z ní moc nadšená nebyla a dvojka mě nepřesvědčila už vůbec. Dobré obsazení a určitě plno peněz, které do tohoto snímku byly investovány, se z mého pohledu nepodařilo zúročit. Možná až přeplácaný, bohužel ale v některých pasážích nepřehledný snímek.
Petka88
Petka88
223 bodů
9
Mně se líbila jak jednička, tak i dvojka, takže už teď se těším na pokračování :) Je fakt, že teď už člověk čeká nějakou tu kulišárnu, protože v jedničce si nikdo nebyl ničím jistý, ale děj byl kvalitní. Navíc ty jejich triky můžu sledovat pořád dokola- perfektní! Jako plus beru obsazení Redcliffa a hlavně Lizzy Caplan!
xverca
205 bodů
6.5
Jednička mě nadchla, jak příběhem tak i určitou odlišností a námětem kouzel. Po celou dobu jsem nevěděla, jak to dopadne. Na druhý díl jsem tedy byla velmi natěšená, ale zaostává za jedničkou jak v příběhu tak v napětí. Takhle se řadí k ostatním průměrným filmům.
mustafee
mustafee
169 bodů
8
Jednočka byla úžasná, kvůli tomu nápadu. Dannyho parťáci, co kouzlej. Skvělý! Dvojka už nebyla tak převratná. Zábávné to bylo. Opět perfektní obsazení ( Harelson byl nejvíc vtipnej) , skvěle provedené triky a zápletka, která byla na můj vkus moc překombinovaná. Ale ano, příjený film!
lucifrid
lucifrid
151 bodů
7
První díl byl příjemným překvapením a fajn zábavou. Dvojka mi přišla trochu odlehčenější a možná o ždibec zábavnější. Přesto to není žádný zázrak, nemůžu říct, že bych film sledovala se zatajeným dechem. Bavila jsem se, smála jsem se, ale toť vše. Herci jsou fajn, Mark Ruffalo je čím dál víc šarmantnější a Lizzy Caplan byla příjemný bonus. Ostatní herci předvedli své standardní výkony, Radcliffe mi přišel trochu na přes držku a Caine chvílema taky. Možná to bylo postavama, ale jeden podle mě moc přehrával, druhej přišel, odmluvil roli a bylo. No a ten úplný konec si mohli odpustit, ten film dostal díky němu příchuť jakési rozplizlosti. Ideální by bylo Ruffallovo sbohem a šáteček. K tomu nějaké ty nelogičnosti... Když to ale vezmu jako guilty pleasure, tak dobrý, jen u toho hlavně nepřemýšlet.
Kajinkamajinka
151 bodů
8.5
Jednička byla lepší. Ale i tak jsem ráda, že jsem film viděla. Bylo to trošku zamotané a zbytečně překombinované, ale zábavné. Vtippky nechybely a kouzla perfektní. Ráda se na to kouknu znovu a jestli bude trojka, půjdu také. Jen by to chtělo nějaký nový nápad.
KevSpa
104 bodů
6
Jednička mě nijak neohromila a dvojka je skoro jako přes kopírák. Průměrná zábavná jednohubka, která sází zejména na herce a předváděná "kouzla". Problém je, že i když bych měla na jejich triky nejspíš zírat s otevřenou pusou, není příběh dostatečně zajímavý, aby mě byť na chvíli strhl. Ale tak aspoň na Marka Ruffala a Lizzy Caplan se dobře kouká.
ynnek
93 bodů
9.5
Podfukáři 2 mě bavili víc než první díl. Hlavně začátek filmu byl fakt supr. Bylo to vtipný, herci na výbornou, bylo na co koukat a těch WOW! efektů tam bylo taky několik. Občas to tedy bylo trošku přitažený za uši, ale to bych odpustila. Za mě velice příjemná zábava.
Eyesight
90 bodů
8.5
Přiznám se, že jedničku Podfukáře jsem neviděl a tak jsem nevěděl, co u dvojky čekat. Co mne čekalo? Velmi příjemné odreagování od denních starostí! Herecké výkony, vtipné hlášky, ale především velmi dobrá hudba, kamera a střih - to vše dodalo filmu švih a na drobné detaily (stále nevím, kdo Jezdcům prohodil kartu, když nakonec Walter potvrdil, že je pravá...) stál film určitě za shlédnutí. A do konce tohoto týdne se určitě chystám "doshlédnout" i jedničku!
  • hudba, kamera, střih
  • sledování děje vyžaduje alespoň průměrné IQ ;-)
veronika-novotna
67 bodů
9.5
I přesto, že jsem neviděla jedničku před shlédnutím 2, musím napsat, že mě film hodně bavil. A to celou dobu. Za mě má film spád a člověk je celou dobu překvapován různými triky. Největší převapení přichází nakonec. Čtyři hlavní role jsou více méně neznámí herci, ale to filmu neubírá na atraktivitě. Po shlédnutí jedničky mám navíc dojem, že dvojka se vydařila o moc lépe.