Podfukáři 2

70%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6.5
Vždycky mě potěší film s nápadem a s dobrou zápletkou a velký rozuzlením na konci. Tohle ale až tak dobré jako jednička nebylo. Přesto sem se bavil a děkuji Kinoboxu že mi umožnil se na film podívat na velkém plátně kde se triky dají pěkně užít. Takže za mě dobrý
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Předem děkuji Kinobox za pozvání do Kina!! Upřímně jsem se bavil naprosto skvěle… hlavně z herců boduje Woodyho bráška (pořádná smažka) a samozřejmě nova herečka, která hraje hlavní roli místo původní herečky, která byla v době natáčeni těhotná (ale nova herečka je lepší). Daniela Radcliffa nemám rád, je to nafuka i v tomto filmu, kde hraje jako bohatý britský neskutečný magor. Hlavní hrdinové jsou výborný kouzelníci, kteří dokázali během deseti minut to, na co by potřeboval celý tým Dannyho parťáků několik hodin což jsem se hodně bavil. Jedna věc z filmu ale omluvit nejde, je dokonale hloupé chování zločinců, kteří např. zavřou kouzelníka do sejfu a shodí ho do jezera, aby se ho doslova zbavili, ale přitom předem vědí o tom, že ten sejf je pouze rekvizita používaná ke kouzelnickému únikovému vystoupení (režisér opravdu udělal doslova hloupou srandu anebo záměr???). Je sledování tohoto filmu jako sledovat záznam kouzelnického vystoupení Davida Cooperfielda ale s vědomím toho, že ty kouzla jsou dělaná pouze digitálně, kde vám kouzelník vysvětlí, jak ta kouzla udělal (a přitom nelze ji uskutečňovat, protože jedná se o digitální trik). Ale i tak jsem se bavil naprosto skvěle.
batal
893 bodů
7
Stará parta z jedničky se vrací (tedy až na jednu výjimku) a s nimi i několik z jejich nejvýznamnějších protihráčů. Scénáristicky slušné, ani bych nevěřila, že se ze základu prvního dílu dá vyrobit celý jeden další konzistentní a napínavý příběh, byť samozřejmě dost často stojí na tom, že všechno je najednou úplně jinak. Oceňuji, že na rozdíl od jedničky tady Jezdci dostali mnohem víc prostoru a nebyli jen loutkami v rukách tajemné postavy v zákulisí, třebaže bez jedné konkrétní postavy v hyperzákulisí se ani tenhle díl obejít nemohl. Ale obecně mě Podfukáři baví; vždycky si vzpomenu, jak jsme v 90. letech rentgenovali televizi v marné snaze zjistit, jak že to ten sexy uhrančivý David Copperfield vlastně dělá. Není divu, že v tomhle snímku funguje jako poradce. A moje v říši fantazie prodlévající já si samozřejmě nepřestane přát, aby jednou někde na ulici spatřilo, jak někdo jako Daniel Atlas zastaví kapky deště a pak je přiměje pršet vzhůru:-) Díky Kinobox.cz za pozvání do kina!Skvělá zábava, opravdu.
RoCo
RoCo
866 bodů
7
Tak jsem byl zvědav jak se v tomto pokračování naši hrdinové popasují s novými výzvami. S jednou změnou v obsazení Jezdců jsem zásadní problém neměl, i když předchozí GIRL mi tam seděla líp.... Pro mne osobně však bohužel však dvojka nepředčila jedničku, jak to obvykle s "dvojkami" filmů bývá. Bylo možná více akce, jiné triky, ale celkově mi to přišlo takové rozházené.... V tomto ohledu bych možná souhlasil s uživatelem SALISBURY a poznámkou o scénáristovi a pilulkách. Film mne neurazil, podíval jsem se na něj se zájmem, ale jedničku nepřekonal - tedy aspoň u mne. A abych nezapomněl - DÍKY ZA PROJEKCI!!!
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
9
Naprostá paráda! Jsem hrozně ráda, že jsem se na to vydala do kina a mohla si tu podívanou užít plnými doušky. Sice nás tu už nic moc nepřekvapí. Během sledování odhadujeme, kde bude chyták tentokrát. I přes to jsem si to naprosto užila. Ty velkolepý scény s úžasnou hudbou, popisováním tajemství a parádními herci! Tohle mi fakt utkví v hlavě hodně dlouho. Největší obdiv zasluhuje úsek s házením karty a obzvlášť kouzelnický trik s umělým deštěm. Takhle soustředěná a zabraná jsem v kině nebyla poměrně dlouho. Vcelku srovnatelné s jedničkou, protože u obojího se najde něco, co v tom druhém chybí a nebo naopak přebývá.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
7.5
Mám rád tyhle filmy kde se stále něco děje a vy nevíte proč. A až na konci se všechno rozplete. Pokud bych měl srovnávat oba díly, tak jednička byla o dost lepší. Lepší příběh i vykreslení postav. Ale i tak jsem se dobře bavil a děkuji KInoboxu za to!
Květka
Květka
711 bodů
8
Musim priznat, ze prvni dil se jim vyvedl lepe. Pravda, i tenhle dil ma co do sebe, ale prvni dily vetsinou byvaji lepsi nez prvni. Ale myslim, ze herci presto nepolevili. Nejlepsi byl stejne Jesse Eisenberg. Jako odpocinkovy film urcite doporucuji. Za me 4/5 :)
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8
Když jsem měl možnost vidět první díl tohoto iluzionistického filmu, nenapadlo by mě, že se zanedlouho dočkám velkolepého pokračování. Opět zdařilý film z atraktivního prostředí iluzionistů se skvělým záporákem ex-Harry Poterem. Opět skvělá podívaná plná nejen skvělých kouzel, ale i vtipu. Všem, kteří májí rádi kouzla a magii ve své moderní podobě lze jedině vřele doporučit ;o)
Vendula86
Vendula86
652 bodů
8
je to dobré pokračování prvního dílu. když syn stojí s otcem u vody do které má být otec vhozen uzavřený v sejfu tak mi bylo docela líto syna když otec se neobjevil.na konci když byl syn sám vhozen do vody tak si uvědomil co mu otec říkal a to mu zachránilo život.
Judinka
Judinka
627 bodů
6.5
První díl Podfukářů mě příliš nenadchl a tak jsem nečekala nic převratného ani od jeho pokračování. Film jede opravdu opět ve starých kolejích prvního dílu a ničím tak nepřekvapí. Milovníky obdobného žánru a magie v tomto podání však určitě potěší a udělá jim radost. Já však zůstávám spíše příznivec obdobného žánru v podání Dokonalého triku či Iluzionisty :o) I tak však klobouk dolů ohledně samotné zpracování - zdravím Davida Copperfielda a musím uznat, že záporák Danny Radcliffe se opravdu podařil :o)