Mentalista

75%
Mentalista
Mentalista

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)





Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
7.5
Podobný seriálový syžet (pouze ne tak drastický) jako u Dextera: civilní zaměstnanec slouží u policie jako specialista, aby měl přístup k vyšetřování; protože jeho pohled je nezatížený vyšetřovatelskými klišé a předpisy, tak mnohokrát významně přispěje k rozluštění komplikovaného případu. Má jenom jedno jediné slabé místo: trauma ze smrti ženy a dítěte, které zabil masový vrah Rudý John (podepisující své "případy" smajlíkem z krve oběti) a po kterém Jane vytrvale pase až do konce seriálu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 286 bodů
6
Seriál bohužel ani zdaleka nevyužívá svého potenciálu a po několika epizodách začíná nepokrytě nudit. Navíc až trestuhodně nesleduje hlavní dějovou linii, na kterou někdy vyloženě zapomíná. Je to škoda, protože většina první série byla na silné čtyři. Dvojka bohužel upadla.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Solidní krimi co vcelku i zaujme.

Dodatečné informace

Původní název:
The Mentalist (více)
  • USA Mentalista
  • USA The Mentalist
  • USA A mentalista
  • USA El mentalista
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Mentalista je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch