Warcraft: První střet

74%

Komentáře a recenze 97

Dle počtu bodů
shalmirane
223 bodů
4.5
Svět Warcraftu je epická sága, která umožnuje hafo plnohodnotných filmů, bez umělého rozdělení na více dílů alá Hobit. Autoři ale tady narvali do tak krátkého času tak obrovské množství děje, že tím film značně utrpěl. Je to nepřehledné pro nováčky do žánru, je to zklamáním pro fanoušky. Doufejme, že se poučí a pokračování budou lepší...
  • CGI zpracování, orci jsou uvěřitelní
  • Uspěchaný sestřih aby se to vešlo do času filmu uškodil. Příliš často se tam přeskakuje mezi scénami
  • Slabé vykreslení postav Aliance
  • Medievova magie je lame :(
Tomesek
Tomesek
208 bodů
3
3/10 Ne tohle je opravdu špatný film.
  • hudba
  • scénář
  • postavy
zoouška
zoouška
202 bodů
8.5
Také jsem byla mezi prvními, kteří viděli tento film v předpremieře... film je pusobivý, má skvělou animaci, a jistě potěší jak milovníky sci-fi, tak fanoušky počítačových her, doporučuji film shlédnout ve větším kině a na větším plátně, aby byla iluze dokonalá
kapibara
kapibara
198 bodů
5
Je to smutné. Orci vypadají naprosto geniálně, ale nesmějí přijít do kontaktu s nikým jiným. Pak to totiž celé působí jako pěst na oko. Přestože jsem WoW ani W nikdy nehrála, tak s dějem jsem problém neměla, i kdž jiní lidé v kině evidentně ano, takže někde chybka asi bude. Přesto až to budou dávat někdy mimo hlavní vysílací čas v telce, dám tomu jistě ještě šanci.
poolF
poolF
165 bodů
6.5
V první řádě musím říct, že nepatřím do kolonky fanoušků této velmi herní série a už vůbec tuto hru nehraji. I proto film hodnotím bez nějakých přirovnání ke hře. Musím začít se skvělým digitálním zpracováním, na které se koukalo jedna radost. Líbily se mi prostřihy z života Orků. Celkově mě fantasy svět Warcraftu velmi zaujal. Další věc, která patří do kolonky obdivuhodných, je brilantní ztvárnění soubojů, na kterých si tvůrci dali velmi záležet a bylo to vidět. Hlavní herci své role zvládli na jedničku, především zmiňuji Fimmela, který zahrál famózně. Konec byl otevřený, a tak se těším na dvojku.
Kajinkamajinka
151 bodů
9
Mám ráda fantazi filmy a pohádky. Tento film byl moje gusto. Hru neznám a nikdy jsem ji nehrála, takže nepřirovnávám. U tohoto filmu mě překvapila surovost (smrt se nevyhýbý ani hrdinům). Graficky hezké a velmi epické souboje! Těším se na další díly. Bude to hezká sága.
Gvendolina
149 bodů
7
Ačkoliv byla očekávání minimální, tak reakce byla rozpačitá. Warcraft jsem sice nikdy nehrála, ale jinak mám žánr fantasy oblzvlášť v lásce a tenhle snímek mi přišel dějově slabší, spíše takový otvírák než plnohodnotný film. Na druhou stranu se mi libili lehké nuence v ději - sem tam nějaký ten vtípek, který do filmu skvěle zapadl a celkově velkolepé zpracování - honosné paláce, propracovanost kostýmů, vizuální efekty... Uvidíme, co nám přinese pokračování.
jfuska
124 bodů
9
Film moc hezký. Viděl jsem 2x. V 3D fakt bezva efekty hlavně kouzel. Myslím, že je to zrovna film, který je na 3D jak dělaný. Moc hezky vytvořený svět i když prý moc nesedne s herním světem. Ale to se dá čekat, jelikož je to film na 2h a ne hra na desítky - stovky hodin. Doporučuji.
MiLaCzech
MiLaCzech
123 bodů
9
Dobrých fantasy filmů je po skromnu a proto jsem rád, že vznikl Warcraft první střet a zároveň lituji, že to bude nejspíš střet poslední. Nejsem hráč Warcraftu ani WoW, i přesto jsem si film a jeho zpracování užil. Společnost Blizzard Entertainment vždy umělá dělat filmečky do svých her a u filmu tomu taky není jinak.
  • Svět Warcraftu
  • vizuál
  • něco příjemně nového
  • hudba
  • pokračování se asi nedočkáme
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
8
jako old school hráč world of warcraft jsem si film opravdu užil :P jen mě trošku naštval konec že to takhle skončilo , doufám že bude druhý střet ! :) 80%