Zpátky do ringu

73%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
cjmafia
4 387 bodů
8
Pro mě jako velikého fanouška Rockyho je něco úžasného vidět Slye opět v ringu. Určitě od toho, ale dalšího Rockyho, nebo Raging Bulla nečekejte to by byla chyba. Tento snímek je skvělá komedie s nádechem dramatu. Dočkáme se i nějakého menšího tréninku a jednoho skvělého odkazu ( zmrzlé maso ). Konečný boxerský souboj potěší. 8/10.
Floridsky
4 376 bodů
8
Dvě boxerské filmové legendy v tomto příjemném komediálním filmu. Mohlo to být víc vtipnější. Nahlas jsem se zasmál jen jednou, jinak jsem spíš měl na tváři úsměv. Finální zápas dojemný.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Sylvester Stallone a Robert De Niro se vrací před kameru jako boxeři. Hrají zde odvěké rivaly kteří v minulosti vybojovali 2 zápasy. Jejich skóre je 1:1. Po letech se rozhodnou vrátit se do ringu aby se rozhodlo kdo z nich je lepší. Postupně ovšem zjišťují že uskutečnění jejich snu nebude tak snadný jak si zprvu mysleli. Podaří se jim nakonec tento match uskutečnit ? A pokud ano, kdo odejde jako vítěz a kdo ochutná hořkou chuť porážky ? Ve filmu je možno narazit na několik narážek k filmu Zuřící býk (De Niro) a sérii Rocky (Stallone)
kubas369
4 086 bodů
10
Výbornej film na kterej bych mohl vypatlat snad tunu superlativ ale je neděle a mě se moc nechce tak píšu jen, že ten film je fakt dobrej.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Moc jsem šancí po shlédnutí traileru tomuto filmu nadával. Dva staříci kolem šedesátky, snažící se dostat do formy svých boxujících já před 30 lety, celkem nuda. Už jeden film na podobné téma šel do kin souběžně s tímto, a rozhodně nenadchl. Ale dílo Petera Segala mělo šťávu, což je celkem těžké vyždímat z dvou starých páprdů. Ale když jsou ti dva páprdové De Niro a Stallone, ono to jde. Humor byl tady stěžejní bod úspěchu. Tolik jsem se nenasmál už hodně dlouho. 88%.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
I přes notnou sázku na nostalgii, pro mě tohle potkání Zuřícího býka a Rockyho v jednom filmu funguje. Vtipy, ale hlavně menší pošťuchování hlavních představitelů nepřestane bavit ani u konce a občasné rejpnutí do nějakého filmu svého kolegy potěší dvojnásob.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9
Film s nevyřčeným podtitulem Rocky vs. Zuřící býk. Velmi milé překvapení a příjemné pokoukání. Určitě nevynechejte podtitulkovou scénu, která je vynikající bonus.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
Já Rockyho prostě můžu, ale Zpátky do ringu se mi pod kůži zrovna nezažralo. Hlavně asi zvoleným humorem. Ale přítelkyně to zase kvitovala (takže na další film sháním novou slečnu na spolusledování). Ale samotný zápas je pak povedený a údery patřičně bolí a film je to tedy tak povedený. A je fajn vidět starou gardu takhle pospolu i když v menším.
Kuca25
2 132 bodů
8
Zpátky do ringu je opravdu zábavný film. Tyhle typy filmů mám rád. Je vtipný jak se dva dědci mlátí. Myslím že účel filmu byl pobavit a to se mu určitě splnilo. Je to podobný typ filmu jako jsou postradatelný, vesměs si herci dělají srandu sami ze sebe a odkazují na své předchozí filmy. Hlavní herecké obsazení se vyvedlo. Musím zmínit že čím víc je Stallone starší tím je mnohem víc sympatičtější. A pak chci ještě zmínit Kevina Harta já prostě zbožňuju jeho humor vždy se hodně nasměju.
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
10
Už sa nemožem dočkať v CZ jazyku ako do kina nechodim ja si počkam a pozriem si to doma v pohode a pokpocr si spravim aj doma velmi sa teším bude to určite bomba filmeček