Jurský svět (4)

78%

Komentáře a recenze 98

Dle počtu bodů
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
9.5
bezva zábava, akční.. napínavé..líbio se nám
jarousek1981
314 bodů
8
Čtvrté pokračování a opět fajn film. Dobré triky a akce a trochu předvídatelný scénář, ale to nevadí.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
9
To je nostalgie!! Krásný návrat do dětských let, který jsem si uźila od začátku do konce. A ve chvíli, kdy na scénu vpochodoval T-Rex, tak jsem vyjekla nadšením. Je to obrovská radost, když se legendě podaří vrátit s nostalgickým pomrknutím na generace, které na ní vyrostly, a zároveň bavit aktuální publikum.
Adacek
Adacek
307 bodů
9
Nejlepší díl Jurského parku. Jurský svět je úžasné vidět ve 3D. Park byl konečně otevřen a my všechny atrakce vidíme, jako by jsme byli v Jurském parku. Vše je dokonale propracované a promyšlené. Ty všechny atrakce... Je to dokonalé. už by se zdálo, že tento park nebude zavřen, ale lidé jsou nepoučitelní, i když tentokrát za to moc nemohli. Nechybí ani akce. Z krásných panoramatických pohledů plných klidu film rychle přejde do akční scény. Líbí se mi i spojení s předchozími pokusy o "Dinoparky". Snad se najde zase někdo, kdo Jurský park znovu otevře...
Pegas1632
Pegas1632
299 bodů
4
Giant octopus vs megashark je na tom dějově asi stejně, ale aspoň je to tak blbý že se u toho může člověk smát. V případě jurského světa sem se moc nebavila, nějak nevím kdo má být cílová skupina. Efekty krásný, fakt se na to kouká hezky, ale to už dnes taky není žádná vzácnost. takže 40% a znovu to vidět nepotřebuju
dearie
284 bodů
7.5
Efekty super, jinak nic nového, v předchozích klasikách byly mnohem lepší dějové linky.
Dallon
Dallon
263 bodů
9
Úžasný comeback. Vlastně je to totální vykrádačka prvního jurského parku, ale vůbec to nevadí. Funguje tu prakticky všechno. Samozřejmě to má slepá místa ale je to prostě comeback který se už jen tak nepovede.
  • Vizuál
  • Atmosféra
  • Nové postavy
  • Modernizace ale zároveň zachování staré dobré atmosféry
taliz
taliz
257 bodů
7.5
¨napínavý příběh, který neomrzí, závěrečný souboj T-Rexe a mutanta nejlepší
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
9
Asi jsem nebyla jediná, kdo si myslel, že téma Jurských světů je již out a námět je pro současného diváka nezáživný. Jurský svět ale překvapil a film zaujal nejel efekty, ale i vtipným scénářem. Inu Chris Pratt je zaslouženě v kurzu a kam vleze, tam je úspěch.
Taxxír
Taxxír
198 bodů
9
Úžasný comeback skvělé filmové série. Téměř dokonalý ve všechno ohledech.