Profilový obrázek

Pegas1632

Markéta Ščuryová
299

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Joker
    Joker (2019)
    8.5
    Joaquin Phoenix je úžasný. Jeho výkon je strhující a táhne celý film v podstatě jen on - netřeba dalších postav :D Celou dobu si říkáte - jo, tak todle by se klidně mohlo stát - a to je právě ten mrazivý efekt, co tento film přináší. Působí opravdu rálně.
    Úniková hra
    Úniková hra (2019)
    6
    asi se budu opakovat, ale je to takový slabší bratříček od legendární Kostky, případně saw. Snaží se vytěžit z aktuální popularity únikových her, přesto mi tam chybí nějaká přidaná hodnota. A nelogičností je tam taky dost + klasický otevřený konec pro dvojku.
    Hokus pokus
    Hokus pokus (1993)
    4
    Hodně mě nebavilo, přišla jsem si jako po lobotomii, i když tu spíš absolvoval napřed scénárista. Asi nejsem správná cílovka pro tento druh rodinných filmů, přesto mi ty herecké výkony přišly dost špatné, snad až na Bette Midler. Nejvíc vyvedné mi přišly kostýmy.
    Serenity
    Serenity (2005)
    8
    Důstojné zakončení legendární sci-fi série. Jakožko skalní fanoušek Firefly jsem filmem potěšena, i když mi některá rozuzlení přišla trošku příliš. Připravte se na spoustu zvratů, některé scány si shlédnete s pozdviženým obočím, ale ono to vše k Firefly tak nějak patří :D
    Fantomas
    Fantomas (1964)
    6
    Po letech jsem se podívala na tento skvost. Jako snad každý miluji Louise de Funése. Bohužel mé vzpomínky byly barevnější než je realita. Ano, Fantomas je geniální padouch. Myšlenka je prostě fantastická. Ale postrádá humor a Mylène Demongeot je prostě příšerná herečka. Dnes by již film u náročného diváka těžko obstál.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci