Cobra Kai je zpátky! Poslední řada hitu od Netflixu se blíží, rozloučí se nečekaným způsobem

Cobra Kai je zpátky! Poslední řada hitu od Netflixu se blíží, rozloučí se nečekaným způsobem
Cobra Kai | Netflix
V páté sérii se s námi hrdinové v čele s Danielem LaRussoem (Ralph Macchio) a Johnnym Lawrencem (William Zabka) rozloučili za poněkud vyhrocených podmínek, kdy se po obří bitvě většina mladých postav nakonec spojila a jeden ze záporáků Terry Silver skončil za mřížemi. Hlavní nemesis Kreese ale naopak z lochu utekla, a tak je na obzoru další velká hrozba. Členové doja i jejich učitelé se navíc musí rozmyslet, zda se zúčastní světového šampionátu v karate Sekai Taikai. Zápletky pro šestou a zároveň finální řadu bychom tak měly nahozené. A nyní už konečně víme, kdy se jí dočkáme.
Cobra Kai
Cobra Kai
  • Netflix
87%
A bude to dříve, než byste čekali. Netflix totiž prostřednictvím stylového teaseru oznámil, že první část finální sezóny se objeví na streamovací službě už 16. července. Ano, četli jste dobře, jen první část. Jak už je u Netflixu poslední roky zvykem, i zde hodlá svůj úspěšný titul těžit na maximum a vyždímat z něj co největší počet zhlédnutí. Jenže zatímco většinou řady svých seriálů dělí na dvě části, v případě Cobra Kai se bude jednat dokonce o tři, přičemž vždy dostaneme shodně pět dílů. Druhá várka tedy vtrhne na Netflix 28. listopadu a finálních pěti epizod se dočkáme až v roce 2025. Ano, Netflix hodlá fanouškovská očekávání evidentně šponovat, co nejvíce to půjde a zakončení seriálu bude mít rekordních 15 dílů.
Cobra Kai: Teaser Trailer na 6. sérii | Netflix
V tomto případě bychom ale měli být odměněni. Seriál Cobra Kai se totiž mohl ve všech řadách dosud pochlubit nadstandartní kvalitou, která kombinovala výtečně napsané a prokreslené postavy se správně „cheesy“ osmdesátkovou atmosférou a každou sérii vypiplanější choreografií bojových scén. Vznikl tak podle mnohých diváků jeden z nejnávykovějších a nejlepších seriálů, jenž byl na Netflixu za poslední dekádu vytvořen. Šestá sezóna tedy bude mít rozhodně co překonávat, u fanoušků mají ale tvůrci velkou důvěru. Se značkou Karate Kid se navíc ani po skončení seriálu nerozloučíme. Na finále seriálu totiž 30. května 2025 naváže nový filmový Karate Kid, v němž se vrátí Ralph Macchio a dorazí také Jackie Chan.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů na Netflixu.
Zdroj: Netflix, Variety