Profilový obrázek

Prezidentka

Marie Kotková
239

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Jak vycvičit draka 3
    Jak vycvičit draka 3 (2019)
    7.5
    I když se i ve třetím díle jedná celkem o povedený film, tak z mého pohledu již bylo dost draků. Musím ale uznat, že se příběh neopakuje a tvůrci pěkně ukončili celou sérii. Jen doufám, že nikdo už nepřijde s nápadem pokračovat s příběhem u potomků hrdinů.
    Instant Family
    Instant Family (2018)
    8.5
    Jednoduchá americká komedie, se sympatickým Markem Wahlbergem. Film, který ničím vyloženě nepřekvapí a rozhodně neoplývá žádnou velkou originalitou. Prostě dojemná předvídatelná komedie, u které jsem si hezky pobrečela, ale také se upřímně zasmála. Vřele doporučuji.
    Stážista
    Stážista (2015)
    9
    Film Stážista mě velmi mile překvapil a musím uznat, že jsem se u něj hodně zasmála. Spojení Roberta De Nira a Anne Hathaway se velmi vydařilo a scénář jim sednul na tělo. Za mě úžasná podívaná, ke které se určitě ještě jednou vrátím a věřím, že i na podruhé mi zpříjemní večer.
    Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    5.5
    Vyložená popcornovka. Další zpracování klasiky nejnovější technologií a příběh vyprávěn trochu jinak a nutno podotknout, že ne moc poutavě. Následující díl, kde tvůrci postaví proti sobě tuhle opici a Godzillu, snad ani vidět nechci.
    Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    9
    Asi jsem nebyla jediná, kdo si myslel, že téma Jurských světů je již out a námět je pro současného diváka nezáživný. Jurský svět ale překvapil a film zaujal nejel efekty, ale i vtipným scénářem. Inu Chris Pratt je zaslouženě v kurzu a kam vleze, tam je úspěch.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci