Avengers: Age of Ultron

75%

Komentáře a recenze 88

Dle počtu bodů
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
8.5
Když si odmyslím první bojovou scénu tak to byl dobrý film. Ale vážně? Ten začátek měl být co? Snaha o vyhnání diváků z kina? Divné, nedotažené triky a ještě ten synchronizovaný skok... *smailik pláče zoufalstvím* Ale zbytek filmu měl spád, už povedené triky, zajímavého záporáka a mjölnir v jedné z hlavních rolí.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9
Líbí semi marvelovské filmy a když se objevili Avengers byl jsem nadšené. Spojení několika filmových postav se povedlo dokonale a vše bylo krásně provázané. Moc jsem se těšil na pokračování a musím, říci,že mě nijak zvlášť nezklamalo. Líbila se mi akce a
  • humor
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8.5
Film je super. Jako každá Marvelovka. Já jsem možná čekala trochu více. Ale oni si potřebují připravit místo na další filmy - díly. Je to pochopitelné. Ale film rozhodně doporučuji. Doporučuji vidět filmy s tím související, poté to lépe zapadá. Za mě, ale fakt super.
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
7
Průměrný akční přehlídka hrdinů a padouchů, kteří nacházejí smysl života.
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
8
To co jsem od filmu čekal jsem dostal - super akční scény, nové postavy, relativně dobře vykreslená psychologie postav. Akorát hlavní záporák mi přišel takový trochu "slabý". I tak palec nahoru :)
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
8
Na Ultrona som sa velmi těšila a musím říct že když som pak film viděla tak to bolo sklamanie. Ne že by to nebylo nabité akciou a všeliakými efektami ale jakoby pokračovániu došel dych. Už to bolo také bez většie energia a nápadu. A konec byl celkem rychlý.
Kuroni
Kuroni
652 bodů
7
Pro mě nejslabší ze všech dílů Avengers. Dějová struktura se prakticky neliší od toho prvního z roku 2012, jediné co se změní, je padouch. Jeho ztvárnění je ale opravdu velmi bídné, Ultron v komiksech vystupuje jako téměř neporazitelný padouch, který se stále vrací, to se ale o tomto filmovém zpracování říct nedá. Ubohé schopnosti Quicksilvera nestojí za komentář. Herecké výkony jsou ale skvělé, stejně jako CGI a celková atmosféra.
perfekta
546 bodů
8.5
Příjemný, pohodový.
Fricino
Fricino
501 bodů
9
Tvůrci se vykašlali na všechno kolem a udělali to v čem jsem jsou nejlepší na světě. Dali do kupy děj, který postavili na originálních efektech a vynikající práci kameremana. Jak je vidět, zadařilo se. Film ani trošku nenudí, pořád je na co se dívat.Prostě pojď diváku, sedni si na zadek, dej nám 140 minut tvýho života a my tě za to pobavíme, jak nejlíp umíme a to mě přijde jako hodně dobrý obchod.