Captain America: Návrat prvního Avengera

82%

Komentáře a recenze 108

Dle počtu bodů
foxina-beier
foxina-beier
489 bodů
První díl byl fakt dobrý a něco jiného než některé akční a dobrodružné filmy.Libilo se mi prostředí ve kterém se děj odehrával i obsazení herců.Jen mě zajímá zda dvojka bude lepší nebo horší.Což u většině filmu se stává,že další díly jsou horší a horší a téměř už i nudné.Tenhle film byl nad má očekávání a proto doufám,že dvojka mě taky potěší.Uvidíme.
dancemusic2012
466 bodů
8
Další super sci-fi snímek z produkce Marvel. A už se těším na pokračování.
wtemplar
wtemplar
462 bodů
8.5
Líbilo se mi to více než Avengers a téměř by to bylo lepší než Iron Man 3 nebýt zbytečných žánrových klišé. Akční (hlavně bojové) scény velmi zábavně a "uvěřitelně" natočené.
  • vtipné, akční, provázanost se seriálem Agents of S.H.I.E.L.D., potitulkové scény a Winter Soldier
  • trapné chvilky, kdy se hrdinům musí něco povést přesně v poslední vteřině
Liki12
446 bodů
7
Kapitán Amerika ze zpět a zaplaťpanbůh již v současnosti, což otevřelo nové možnosti pro pořádnou akci a jeho nové parťáky. Příběh se odkazuje na události z jedničky a záporáka z Matrixu vystřídaly dvě nové tváře. Obzvlášť přítomnost Roberta Redforda potěší. Jako komiksovka to plní účel!!!!
keddie
446 bodů
9.5
Dvojka je mnohem vážnější, temnější a akčnější. Už to není komiksový film, je to plnohodnotný Film. Scénář je poměrně propracovaný, s odkazy na plno starších thrilerů viz. skvělá postava Roberta Redforda, honičky v autech, všešpehující instituce apod. Scarlett (Black Widow) je vážně sexy a navíc se s Chrisem skvěle doplňují. Už se těším na další Avengery!
  • scénář
  • akční scény
Batista
Batista
445 bodů
8
Tak viděno 2D s titulky. Kapitán je dobrý film, mnoho triků, takže rozhodně lepší vidět v kině. Jako celek drží pohromadě a dává divákovi to, pro co si do kina přišel. Požitek z propracovaného blockbusteru a úsměv na rty.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
8
Po Iron Manovi bych řekla, že nejlepší film tohoto typu.
paniks
319 bodů
8
Výborný film, skvěle navazuje na předchozí díl. Napínavý, výborné akce a dobrý výběr představitelů.
jarousek1981
314 bodů
8
Skvělé pokračování a dobré triky dělají z tohoto filmu lákadlo pro fanoušky sci-fi. Už se těším na pokračování Avengers.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
10
Nářez! Absolutní nadšení! Nejlepší Marvelovka? Nevím, nejsem objektivní.