dancemusic2012

466

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    9
    Další pokračování pavouciho kluka , tentokrat z Evropy a bylo fajn, že se tam objevil Liberec a Praha. Film je snad lepší než první díl Homecoming, ke všemu je vtipný a víc akční. Naprosto skvělé akce s “magií” Jake Gyllenhalla. Někdy mne stvala MJ ( Zendaya), je taková nemastna neslana, ale taky to je v dabingu, který se k ni moc nehodí. Jinak se těším na další díl a snad bude se stejnými herci.
    Rocketman
    Rocketman (2019)
    9
    Další z poslední řady hudebních a autobiografickych filmů, tentokrat skvělého Eltona Johna. Když srovnám film Bohemia Rhapsody s tímto, Rocketman vyhrává a i proto, jak byl Elton nadaný a šikovný. A svým způsobem měl podobný život jako Freddie Mercury, ale tak nějak mi byl sympatictejsi. Jinak krásné písničky, a dobře zahrané hlavním hercem Taron Egertonem.
    Tranzit
    Tranzit (2018)
    2
    Na film jsem se hodně těšil, mám “rad” válečné filmy, a myslel jsem si, ze půjde o remake nebo o úplně jiný film. Ale to, ze je film propojeny se dvěmi doby a to válečnou z 2. světové a současnosti mne fakt zklamalo. Ke všemu to melo byt spis o současných migrantech a situaci v dnešní Evropě. Za mne zklamání.
    Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    4
    Podivný scénář a velká nuda. Čekal jsem nějaké napětí, kdy to se mnou trhne ale to se prostě nestalo. Zlatej první díl a vážně jsem zvědavý jak dopadne Godzilla vs Kong. Kong Ostrov lebek se mi totiž hodně líbil. Film mi přišel hodně dětský a proasijský, kde tam tento žánr frčí. Jsem rád za pozvánku, protože bych litoval lístku za peníze. Za takových 10 let (no vlastně už teď), si bude člověk po shlédnutí tohoto filmu říkat, to snad není ani pravda, jak tohle mohl někdo natočit?
    Aquaman
    Aquaman (2018)
    8.5
    Po Wonder Woman další akční kousek od DC. Jsem.moc rád, že jsem na filmu byl v kině, stejně tak jsem ho už dvakrát viděl doma. Akční scény, humor a hlavně krásná grafika (triky) pod hladinou. Ve 3d nádherné. Věřím že i díky tomu že film byl v kinech úspěšný bude stejně tak jako Wonder Woman následovat druhý díl, jelikož by to byla škoda. A musím říct, že už je tak nějak řadím mezi marvelovky

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci