Dannyho parťáci

81%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 015 bodů
8.5
Tento první díl Dannyho parťáků má šmrnc i vtip, ale další díly už mě neoslovily. Film má výborný scénář a skvělé obsazení. Dannyho parťáci jsou prostě výborně odvedeným řemeslem všech zúčastněných včetně režie a kamery Stevena Soderbergha a hudby Davida Holmese.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
úžasný filmík, který mě vždycky zaujme... vtáhne vás do děje a nejde odejít,jen prostě sedět a čekat, jestli jim to vyjde. Celou zápletku podtrhuje skvělý výběr při obsazování do hlavních rolí...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Opravdu nádherná krimi- komedie. Co rozhodně nedoporučuji je český dabing, ale jinak je film vážně úžasný. Krásně ukazuje, že zákony schválnosti platí, a že co se může podělat se podělá. Naštěstí vše jako vždy dopadne dobře. Tento komentář se hodí na všechny tři díly, takže se objeví všude a o jejich pořadí budou u mne rozhodovat pouze procenta.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Výborný Soderberghův krimi-thriller v prostředí Casina.Výborně napsané a zrežírované i hudba Davida Holmese byla v doprovodu velmi příjemná.Vysokou lat'ku drželo 11 part'áků / 11 výborně sehraných herců v čele s George Clooneym a Bradem Pittem.Vykonstruovaná zápletka v dějových sekvencích,kdy diváka drží pořádně na židly nedočkavostí jak,že vlastně tahle výborně vymyšlená loupež vyvrcholí.K 5* je to hodně blízko a při budoucím projektu na,který se velmi těším a připravým na stoprocentní sledování do nejmenších detailů,třeba to na těch 5* jednou bude.Elegantní filmový kousek.
kknk2
kknk2
2 961 bodů
7
Asi bych nebyla tak kritická, kdybych už před Dannyho parťáky neviděla jeho novější následovníky (Logan Lucky, Ocean‘s Eight…). Připadají mi propracovanější a vtipnější – možná ho zkrátka dohnala doba. Začátek mě moc nezaujal, zato samotná krádež oplývala rafinovaností.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Skvělý krimi-thriller.Tento film si mě docela získal.Takový snímek z prostředí Casin.Výborný George Clooney.
alexik789
2 512 bodů
9
Zábavný, akční a i napínavý. Tohle jsou moje slova po shlédnutí tohoto filmu. Určitě se najde něco, co by se tam dalo vytknout, ale myslím, že když se podíváme na herecké obsazení a pěkný příběh tak se to ztratí. Myslím to doslova.
Edward
Edward
2 487 bodů
5
5/10
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Prostě nejlepší. Tento film je na mém seznamu oblíbených filmů. Je to klasika.
65David21
65David21
1 905 bodů
9
Herecký koncert v podání několika super hvězd, jako jsou George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon nebo Julia Roberts, to jsou Dannyho parťáci, kterým se dostaly dvě pokračování a remake/napodobenina se ženským hlasem a vlastně proč ne? Kdy znovu uvidíme tolik hvězd v jednom filmu? Příběh je samozřejmě poutavý, protože velkolepé loupeže prostě baví :).