Dannyho parťáci

81%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Tak nevím toto moc nezaujalo.
hofmi
hofmi
532 bodů
8.5
Dnes již filmová klasika Dannyho parťáci je film, který zaručeně stojí za shlédnutí. Všichni parťáci George Clooney, Julia Roberts, Bernie Mac, Brad Pitt i Matt Damon makali na plné pecky a film měl rychlý spád. Překvapivé obraty i humorné situace se střídaly a vše bylo proloženo drmatickými okamžiky tak mistrně, že se ani nebylo kdy nadechnout :)
Icorio
235 bodů
8.5
Dneska už asi klasika. Nabitá Hollywoodskými hvězdami a skvělými hláškami. Je to vlastně takový akčně/rodinný film a my se k němu čas od času vracíme, abychom si užili v podstatě odpočinkové odpoledne nebo večer kdy není třeba nic řešit a jen se dobře pobavit.
Hencen
231 bodů
8.5
Plejáda skvělých hereckých ikon, mezi nimiž ční Cloony s Pittem, se v rytmu chytlavého hudebního podkresu vydává vybílit kasíno. Dannyho parťáci ani po letech neztratili nic ze své svěžesti a společně s chytrým matením diváka předvádí naprosto vybroušenou podívanou.
novoten
novoten
183 bodů
8
Dobrá nálada od prvního Clooneyho šarmantního pohledu až do závěrečného tónu smyslného soundtracku. Soderbergh se ke mně dral skrz několik nevydařených pokusů, ale o to víc jsem teď rád, že jsem se nakonec dobral parádního zážitku. Tuhle pevně organizovanou a přitom lehce popletenou skvadru si nelze neoblíbit.
Milinka
15 bodů
8.5
D Dobrodružný film, který diváka rychle zaujme. Kvalitní herecké obsazení.