Gravitace

78%

Komentáře a recenze 106

Dle počtu bodů
Stoupa34
270 bodů
6.5
Očekával jsem mnohem víc. Téma slibovalo zajímavý děj, který se ale bohužel nekonal. Super podívaná jen díky 3D verzi a luxusnímu zvuku. V tomto ohledu film duševně zasytí snad každého. Bohužel dějová linka, obsah filmu... budou důvodem proč se k tomuto filmu nebudu mít chuť vracet. Klady vidím v:
  • 3D a zvuk
taliz
taliz
257 bodů
8.5
neviděl jsem to ve 3D, což mi nejspíš ubralo 70% ze zážitku, ale od (dobrého) filmu krom obrazové extáze požaduji i dějovou linii a uvěřitelnost. Po technologické stránce je to skvělá podívaná a Sandra Bullock poprvé (podruhé) v životě opravdu hraje.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
0
Suprovej film,povinnost vidět ve 3D.. Luxus!
ellianka
244 bodů
5
Jedno velké doporučení: sledujte pouze v kině, protože jinak je to k ničemu. Děj je na bodu mrazu, stejně tak "nadchne" výkon Bullock. Budiž, jde jen o to PŘEŽÍT (což víme od začátku) a ukázat nám nejvyspělejší vizuální techniku, která opravdu bere dech. Ale pro mne je to asi málo. Během sledování celého, nudného snímku mi na mysli přicházely mnohem zábavnější myšlenky, jako například co koupit k večeři. Nic moc
Chalupa
Chalupa
170 bodů
8.5
Na filmy scifi se ze své profese technika dívám kriticky, zvlášť na ty americké. Ale tady vypadalo všechno pravdivě, protože je to přítomnost. Celé toto drama se mohlo a ještě může klidně stát a tím, kromě dokonale provedených efektů, na mě film silně působí. Dokonce mi přijde pravděpodobná i příčina katastrofy, ke které dojde. Totiž nezvládnutý ruský experiment na oběžné dráze. A scéna s vracejícím se ztraceným velitelem Kowalskim je prostě úžasná. Mexickému režisérovi Cuarónovi odpouštím tu trochu romantiky navíc.
Evson
Evson
94 bodů
9
Viděla jsem tento film ve 4D, doporučuji minimálně ve 3D. Jinak film ztratí atraktivitu. Bylo zajímavé být součástí vesmíru a nakouknout mu pod pokličku. Zajímavé také bylo zažít ten pocit klidu a děsivé samoty daleko od Země. Pokud bych to ale měla srovnávat s filmy natočenými ve 3D, tak u mě jednoznačně vede stále Avatar.
  • skvělé herecké výkony
  • hudba, zvuk
genduna
genduna
83 bodů
6
Pěkně udělaný film, který jde shlédnout ve 3D. Sice už je každému předem jasné jak celý příběh dopadne, ale při troše dobré vůle to jde tvůrcům odpustit :)
tempest
80 bodů
9.5
Alfonso Cuarón natočil sci-fi podle mých představ. Čekal jsem přesně na takový film, kde by byla Země pořád na scéně a člověk by byl právě tak vyobrazen, jako úplný nic ve měřítku s tím okolo. Navíc Sandra podala životní výkon, byla dobrou volbou. Viděl jsem Gravitaci už ctyřikrát a nebylo to naposled.
retbox
retbox
62 bodů
10
Od samého počátku jsem ani nedýchal, zatažený do děje. Skvěle natočené i skvěle zahrané, včetně zvuku.
Brumla
Brumla
29 bodů
10
V 3D pecka, od který se mohou jiní učit. Přesně kvůli takovejm filmům má člověk domácí kino a Blu-ray, aby si pak mohl zážitek co nejvíc znovu vychutnat. A kdo říká, že to nemá děj, je ignorantskej idiot, tečka.