Gravitace

78%

Komentáře a recenze 106

Dle počtu bodů
Sir.Hovado
Sir.Hovado
452 bodů
7
Nejlepší film roku, to jak fakt? Ne, že by to nevypadalo dobře a nemělo to spád, ale 30 minut
  • akce
  • soundtrack
  • příběh
  • dialogy
patrick-sarin
438 bodů
8
Dotyk hvězd, kouzlo vesmíru, krásu Země. Přesně tohle najdete v tomto filmu. Z filmu jsem přesně cítil ten stav beztíže, strach, pocity, naději, vděčnost a nakonec i vítězství. V doprovodu s úžasně vhodnou hudbou je vytvořen perfektní celek, který v člověku vyvolá přesně to, co má.
Llucinka
411 bodů
7
Bylo by asi nefer davat takovemu filmu pod 70%, svou kvalitu rozhodne ma. Predevsim vykresleni nekonecneho a ticheho vesmiru, videt to v kine byl skutecny zazitek. Mene poteseni uz prinesl samotny dej, mnohymi vychvalovana Sandra Bullock a samozrejme politicke narazky na ostatni kosmicke velmoci.
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
9
Tento film podle mě nemá cenu sledovat jinak než z pohodlného sedadla megaplátna v IMAXu. Byli jsme nadšeni záběry, příběhem, hereckými výkony, perfektním hudbou. Je to jeden z mála filmů, kdy jste napnutí i v momentech ticha, kdy žádná z postav nic neříká, jen si "pluje" vesmírem. Prostě paráda.
  • kamera, herecké výkony, hudba, akce, ... je toho vážně hodně.
Moravák
340 bodů
4
Vizuálně jde o jeden z nejhezčích filmů o vesmíru. Tím pozitiva končí. Děj je prakticky nulový a i přes velkou snahu vůbec neodsýpá. Několikaminutové záběry na obličej Sandry Bullock, jak se snaž dýchat, přes celé plátno v kině byly až směšné. Její hraní se od doby Demolition Mana nezměnilo, i když na to měla 20 let. Stále je to průměr. Pokud by šlo o dokument, bylo by to na 4 hvězdy, takhle jen 2 za povedené 3D efekty a opravdu impozantní začátek filmu.
TemnýProrok
TemnýProrok
336 bodů
9
Tento film je asi nutné vidět ve 3D, které mu propůjčuje rozhodně "hlubokou" atmosféru.
martek
325 bodů
Krásně zpracovaný film odehrávající se ve vesmíru a trampoty, které tam vysoko nad našimi hlavami mohou nastat. Velkolepá napínavá podívaná, která nejlépe vynikne v kině
jarousek1981
314 bodů
9
Skvělý film, úžasné ve 3d. Jednoduchý scénář a přesto taková paráda.
vlastimil.v
313 bodů
9.5
Výborný film.Hlavně 3D
daisyna
daisyna
279 bodů
8
Jedním slovem ÚCHVATNÝ! Dlouho jsem se v kině takhle netetelila pohledem na plátno. Audio-vizuální počin roku. Miluji filmy odehrávající se v otevřeném vesmíru. Filmy, při nichž zapomínám na okolní svět a prožívám je. Filmy, u kterých se mi tají dech. Filmy, které se nesnaží prvoplánově ohromit bombastickými efekty, ale spíše se zaměřují na osobní pocity a emoce. A Gravitace tohle všechno má.