Pulp Fiction: Historky z podsvětí

89%

Komentáře a recenze 125

Dle počtu bodů
Socna
471 bodů
9.5
Nedávno jsem si pustil znovu. Opravdu neuvěřitelně vybroušený scénář, dialogy sedí v každé scéně naprosto přesně tak kam sedět mají. Oblíbenost tohot filmu je pochopitelná, hlášky zlidověly dostaly se lidem pod kůži. A to je podle mého náznak kultovnosti.
jalovec7
jalovec7
412 bodů
10
Filmová klasika rozhodně povinnost vidět není co dodat
Llucinka
411 bodů
10
Srdcovka!
Žid Baribal
Žid Baribal
410 bodů
0
Asi jsem divný, ale ačkoli je Tarantino jeden z mých nejoblíbenějších režisérů/scénáristů, tak tohle je sračka
dadoool
dadoool
407 bodů
9.5
Úžasný, vtipný, prostě Tarantino, to se mi nikdy neokouká. Travolta je dokonalej, Jackson ta samé, prostě paráda!
Koudy96
Koudy96
392 bodů
10
Když se mě zeptáte, jaký je pro mě nejkultovnější kultovní film ever? Mojí odpovědí bude samozřejmě PUPL FICTION. Film od skvělého ne-li geniálního Quentina Tatrantina. Do teď vzpomínám, když jsem to viděl poprvé jako puberťák a totálně si mě ten film získal. Celý film srší výborným scénářem, kde prostě cítíte rukopis Tarantina a jeho hlášky si pamatuji a používám dodnes. Velkou zásluhou, proč je film super je určitě výběr herců. Duo Travolta a Jackson mají úžasnou chemii a skvělý je i Bruce Willis. Pod taktovkou Quentina podávají všichni excelentní výkony. Nechybí tu i klasická šablona výborné a servítky neberoucí akce, kde si pan MISTR Quentin s ničím a s nikým nesere. S hrdostí si můžu tenhle film dát do svých TOP 5 nejlepších filmů ever. Takže máme radost? Ano máme radost. 10/10
Annie555
Annie555
354 bodů
10
Kultovní, legendární, skvělý. Tenhle film lze popsat mnoha slovy ale nakonec stejně vyjde podobný výsledek.Mně osobně se nejvíc libí poslední historka s hláškami: ? Takže máme auto plus tělo mínus hlava" nebo "Protože tam žádná cedule není, protože se neživím skladováním mrtvejch negrů"... jednoduše legendární.
ebarty
344 bodů
4
Vůbec nechápu, co na tomhle filmu všichni vidí :D
bLaCk0uT
327 bodů
9.5
""Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten je skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry! A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš že jméno mé je Bůh." Ezechiel 25,17" Jules Winnfield Třeba k tomu někdy v budoucnu, po mnoha opakováních tohoto klenotu napíšu něco chytřejšího... Všim sis před mým domem cedule s nápisem "Sklad mrtvejch negrů"?
speedy009
260 bodů
10
Absolútna klasika. Vynikajúca herecká zostava, ktorá nemôže nikdy omrzieť. Kto tento film nevidel, ako by nežil. Nesprávnu citáciu biblie, ktorá v tomto filme zaznie niekoľkokrát, som počul od rôznych ľudí toľkokrát, že musím uznať že Quentin vytvoril skutočne majstrovské dielo.