Pulp Fiction: Historky z podsvětí

89%

Komentáře a recenze 124

Dle počtu bodů
bafik
710 bodů
10
jaj,jaj,jaj Zed is dead.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
4
Naprosto zbytečný film. Aby mě zaujal, museli by z něj udělat krátkometrážní snímek, nechat tam Willise a i potom by mi to přišlo jako pouze průměrný film. Hodnotím dvěma hvězdičkami pouze za Willisovu historku, ostatní byly zbytečné a o ničem. Třeba taneční scéna Umy a Johna, k čemu?... Ne, pochybuji, že mě tenhle film někdy začne bavit.
Bargom
644 bodů
10
Po prvním zhlédnutí nijak speciální. Vydrželo to týden a musel jsem se podívat znovu a voilà, shledal jsem film jako mistrovské dílo. Bravo
minimoj
587 bodů
6.5
Film jsem mnohokrát slyšela vychválit až do nebe. Netvrdím, že mě některé dialogy nepobavili, ale celkově jsem spíše příznivcem filmů, kde děj neskáče mezi současností, minulostí a přítomností. Pokud je to dějově nutné, tak ne každých 10 minut. Tarantino asi mou modlou filmového režiséra nebude.
TomSti
TomSti
583 bodů
9.5
Prolínání časových rovin, vynikající herci, přesně padnoucí hudba a především uderné a vtipné dialogy. To jsou hlavní devizy filmu, který zůstává doposud nejlepším filmem Quentina Tarantina, a já osobně ho řadím mezi mých TOP5 nejoblibenějších filmů.
Dubínka
577 bodů
9
Velmi kultovní záležitost, která v kultovnosti nemá soupeře. Všechny hlášky a scény jsou opravdu vydařené, ikdyž si myslím, že by se film klidně mohl o chvilku zkrátit. Občas se musím přiznat, že hlavně po druhém shlédnutí se mi film zdál občas malinko nudný, a proto si myslím že tady i ve světě je film až moc nadhodnocený a zas tak dokonalý není. Ikdyž některé pasáže jsou vážně skvělé. Všichni herci jsou skvělí a dělají v tomhle filmu určitě hodně. Hudba je také skvěle vybraná a také dotváří onu tradiční Tarantinovskou atmosféru. Ikdyž mám některé Tarantinovy filmy raději, tak i za mě, přes drobné nedostatky, musím dát 5*.
perfekta
546 bodů
9.5
Kultovní film, splnil očekávání.
hofmi
hofmi
532 bodů
10
klasika
  • Travolta i Jackson mají neopakovatelné dialogy
  • úžasně pospojovaný děj
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
8
Starý dobrý Tarantino
Socna
471 bodů
9.5
Nedávno jsem si pustil znovu. Opravdu neuvěřitelně vybroušený scénář, dialogy sedí v každé scéně naprosto přesně tak kam sedět mají. Oblíbenost tohot filmu je pochopitelná, hlášky zlidověly dostaly se lidem pod kůži. A to je podle mého náznak kultovnosti.