Pulp Fiction: Historky z podsvětí

89%

Komentáře a recenze 124

Dle počtu bodů
lorhan
lorhan
104 bodů
10
Diváci se projíždějí třemi různými příběhy, které se spolu proplétají po celém světě Marcelluse Wallace. Quentin Tarantino dokazuje, že je mistrem vtipného dialogu a rychlého spiknutí, které divákovi nedovolí chvilku nudy nebo odpočinku. Od příběhu dvou hit-manů v práci, k pevnému boxerskému zápasu až k rande mezi hit-manem a manželkou šéfa.
Radek Hnilička
100 bodů
9
Tarantino prostě klasika. Perfektní film který si můžu pouštět pořád dokola je to fakt bomba john travolta tam zahrál skvěle ale myslím si že všichni herci bylo výborný prostě na jedničku. Tarantiono je borec
ondrej-jelinek
78 bodů
9
Je taky moc dobrej ale vic semi libil od soumraku do usvitu .
robingarfield
76 bodů
10
Jeden z filmů, které při prvním shlédnutí opravdu šokují. Film, který buď nepochopíte a připadá vám odporný, nebo ho bemezně milujete a znovu a znovu se k němu vracíte. Patřím do druhé skupiny. Hlášky z filmu zlidověly, když nemám čas zkouknout znovu celý film, pustím si třeba jakoukoli jeho čtvrthodinu a zase mě to nabije energií. Můj nejoblíbenější film.
AlexP
71 bodů
10
Kultovní film, už se těším až se na něj zas podívám v kině
Miri11
Miri11
70 bodů
10
Srdcovka. :)
Silvuš
68 bodů
9.5
Co k tomu napsat? Zasáhlo snad všecky...hezký !
Maza2222
Maza2222
56 bodů
10
Myslím, že je to nejlepší kriminálka, co jsem kdy viděl. spoiler Scény jako Rvačka v Obchodě nebo smrt Marvina, bez těchto Scén by se mi film tak nelíbil. Jeden z filmů, bez kterýho by nebyl Tarantino. Když to na prima cool dávali pod Cooltovní movie, tak se nedivím. K tomu to má být velkým písmenem. 100 procent.
an.velecka
an.velecka
50 bodů
9.5
Q.Tarantino mne zaujal právě tímto snímkem. Od té doby Tarantinovky žeru. Ale Pulp Fiction je opravdu kult nad kulty. Tvoje prdel pozná středověk. Royal Cheese. Negr plachtil čtyry patra. Tak máme radost?? Prostě krása střídá nádheru. Thurman, Jackson, Travolta, Willis.
tKoudy
tKoudy
48 bodů
9.5
Naprostá klasika!