Pulp Fiction: Historky z podsvětí

89%

Komentáře a recenze 124

Dle počtu bodů
ganjoman
28 bodů
10
Kdyz jsem jako nactilety dival na tenhle film, tak me fascinovaly ti mafiani, drogy a dost nechapajici dej. Musel jsem film zkouknout nekolikrat abych pochopil casovou linii. Postupem casu jsem film ocenoval vic a vic. Clovek vidi ty detaily a Tarantinovskou dokonalost...A soundtrack? Muj nejoblibenejsi :)
SaTanIsT
SaTanIsT
24 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
PoboTom
PoboTom
19 bodů
4
Dal jsem tomu filmu znovu šanci (už pokolikáté) Stejně pořád nechápu, co ostatní na ton filmu baví. Mám rád snad všechny žánry, ale tenhle film je místy nuda, jindy hnus. Aspoň to snad poprvé celé dokoukám. Tedy snad, má to ještě hodinu.
Magdaf
14 bodů
Genialni, originalni, jedinecny, skvely, bajecny, okouzlujici film.
Špímon
Špímon
12 bodů
10
MÁM RÁD NÁSILÍ.
krusty88
12 bodů
10
cooltovka:)
xhal
9 bodů
10
kultovni
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Tarantina absolutně miluju a jeho snímky patří mezi moje nejoblíbenější ale Pulp fiction bude vždy převyšovat skvělý scénář, herecké obsazení a vyprávění děje menšími historkami je geniální. i když miluju Pulp Fiction Django bude stále můj oblíbenější snímek od Tarantina.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Geniální film, kult, fenomén. Je netradičně vyprávěný - několik menších příběhů se na konci spojí v jeden. Kralují zde herci, a to snad úplně všichni, scénář je napsaný a promyšlený do posledního detailu a soundtrack je zde fantastický. 9/10