Temný rytíř

91%

Komentáře a recenze 166

Dle počtu bodů
PandaPool
PandaPool
851 bodů
9.5
Toto je skěle sfilmovaný komiksový superhrdina Batman. V tomto filmu se podle mě objevila i nejlepší verze Jokera všech dob. Kterého skvěle stvárnil Heath Ledger. Podle mého skromného názoru téměř dokonale zahrál jeho podstatu, charakter a jeho šílenství.
Peter12
Peter12
810 bodů
10
Ešte dlho po záverečných titulkoch som nevedel nájsť slova, čo som práve videl. Jeden brilantne natočený film a u mňa najlepší z Batmanovskej edície. Joker v podaní Heatha Ledgera bol nezabudnuteľný a podla mňa najlepší JOKER všetkých čias. Christopher Nolan stvoril legendu, ktorá sa zapísala mne ale aj iným ľuďom do filmových sŕdc.
l0g0s
l0g0s
801 bodů
10
"Temný rytíř" je nesmírně působivým pokračováním Batmanovy ságy. Heath Ledger v roli Jokerem vytváří ikonický výkon, dodávající filmu temnou a nekompromisní atmosféru. Christian Bale jako Batman a Aaron Eckhart jako Harvey Dent také excelují. Film kombinuje vynikající herecký výkon, výjimečný scénář a vizuální efekty, čímž přináší jedinečný zážitek. Temné tóny, morální dilemata a napínavý příběh představují "Temného rytíře" jako výjimečné dílo žánru superhrdinských filmů.
darth vader
darth vader
714 bodů
8
Docela dobrý díl, ale jsou lepší. byl napínavý.
bafik
710 bodů
10
ee ee ee eee nemam slov
scarecrow
708 bodů
10
No, co o tomhle filmu napsat? Prostě dokonalý Batman, extra šílený čaroděj Joker, který nechává mizet tužky a jako zdravotní sestřička vypadá hodně zvláštně. Celkově jeden z nejlepších filmů posledních let.
David Ženíšek
David Ženíšek
675 bodů
10
Tento film je mistrovské dílo, že to ani slovy nejde popsat. Životní výkon Heatha Ledgera, ale i Harvey Dent kterého si zahrál Aaron eckhart je skvělý. Akce která se oproti předchozímu dílu zlepšila. Prostě famózní film.
Kuroni
Kuroni
652 bodů
10
Bezkonkurenční batmanovský film spadající do trilogie režieéra Christophera Nolana, který je královnou mezi mravenci. Povedený akční a krimi snímek s propracovanou zápletkou, skvostnými hereckými výkony a skvělým soundtrackem.
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
10
Perfektní pokračování na první díl, který naznačil jaký bude další záporák, i když jsem tohle věděl, tak jsem z tohle snímku vřele překvapen svojí scénáristickou propracovaností. V nějakých scénách bych zapomněl, že se koukám na komiksový film, což neberu, že je špatně ba naopak. Tento film má asi nejvíce přirozený humor, co jsem kdy viděl, mnoho skvělých nezapomenutelných hlášek. Vynikající zpracování hlavního záporáka Jokera z komiksů jeho šílenost byla ve filmu znát. Hodně silný závěr do dalšího dílu, což beru jako plus. Harvey Dent: Buď zemřeš jako hrdina nebo žiješ tak dlouho, že se z tebe stane padouch.
adam-tesar
adam-tesar
595 bodů
10
Pokračování Batmana je opravdu fascinující. Příběh je napsán velmi poutavě a není vteřiny kdybyste se nudili. Nechybí vtipné, dramatické ani téměř hororové chvilky, což hodně oceňuji.Atmosféra v Gothamu je perfektní a moc se mi líbí, že Nolan se pokusil udělat Batmana mnohem reálnějšího než jeho předchůdci. Christian Bale jako Batman samozřejmě nezklamal.Ovšem výkon Heatha Ledgera je přímo geniální a jeho Joker je trochu překvapivě to co táhne film.