Stmívání

55%

Komentáře a recenze 58

Dle počtu bodů
kedl
kedl
6 380 bodů
6
První díl ještě jo, ale ten další odpad to už ne!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3.5
Tímhle filmem započala ta stupidní celosvětová upíro-vlkodlačí mánie. Do té doby šel z upírů strach, ale po této sérii filmů jsou všem pro smích, protože je každý má za partu buzerantů. Obsazení nebylo nikdy horší, tolik špatných herců v jednom filmu, to se jen tak nevidí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Absolutně jsem od toho nic nečekal, ale odnesl jsem si z toho trauma na 14 dní. Nekonečně dlouhý a nudný film o ničem se stupidními dialogy. Mé hodnocení asi hlavně ovilvnilo to, že jsem film viděl nejdříve česky dabovaný. Musím říct, že Stmívání má jeden z nejhorších dabingů v češtině vůbec. Buď producentovi přišel tento film stejně debilní a zbytečný jako mě a proto nehodlali moc investovat do dabingu, nebo si mysleli, že to bude nesmírná prdel to takhle posrat. Ať už je to tak nebo onak původní znění už bohužel můj názor změnit nedokázalo. Tudíž odpad (a že jich moc nedávám)... 8%
kubas369
4 086 bodů
2
Kristen má možná hezký očička a tvářičku ale hrát prostě neumí. Nebo jen nedokáže zahrát takovou blbku jakou je Bella nebo ji zahrála tak dokonale, že jsem si toho ani nevšimnul sám nevím. Robert je na ránu palicí pokaždé, když se objeví v záběru. Ne vážně, kde berete tak nesympatický frajery? Ale celkově je to tak neuvěřitelně blbý film, že se sem oba hodí. Teď nevím jestli je taková i knížka nebo jen zmrvily film. No zjišťovat to nebudu na to nemám koule.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Nevim co na tom lidé vidí ale celekm to má něco do sebe ale jinak se já u toho tak nudil a myslel jsme že se apon neco stane příběh je super ale že by něco mělo být podstaného to né a i scénář je hrůza stejně tak efekty ty se povedly aspon ale pro mne zklamání.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
6
Na tento film jsem se dívala z povinnosti, takže jsem nečekala, že se mi bude docela líbit. Velmi mě potěšilo, že to nebylo moc přiblble zamilované, spíše pohádkově milé. Některé scény mě nezáměrně pobavily, především efekty a dialogy. Chápu, že snímek zaujal už holčičky na prvním stupni ZŠ i postarší dámy. Nevím, jak pro kluky. Celkově vtáhne do děje a superhrdinové pijící krev mohou být zajímavé téma. První polovina 70%, druhá 45%, z toho plyne 55% - 60%
roque
roque
2 923 bodů
Další adaptace úpírů do filmu. Jeden z mnoha. Film nejen zajímavého děje, ale i poučný. Člověk si může vybrat - buď zlý upír nebo hodný, jako v životě. Přináší námět k zamyšlení. Jinak pro nás fanoušky je to již klasika.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Nevím co k tomu napsat, prostě film pro ženský, ale špatný to není.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
6
Předvídatelná slaďárna pro puberťáky, které odstartovala nejhorší možné série filmů vůbec. Zbytečně dlouhý film plný rádoby milostivých momentů. Na druhou stranu cením, že nám dal Roberta Pattinsona, pro mě jednoho z nejlepších herců současnosti. Celkem mě bavila celá ta potemnělost filmu, která se projevila nejlíp při scéně s baseballem.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších fantasy filmů. Mohla bych na něj koukat stále dokola a nikdy by mě neomrzel.
  • Bella Swanová
  • Edward Cullen
  • Jacob Black
  • Charlie Swan
  • Alice Cullenová
  • Carlisle Cullen
  • Esme Cullenová
  • Jessica Stanleyová
  • Angela Weberová
  • Jasper Hale
  • Victoria
  • James