Stmívání

55%

Komentáře a recenze 58

Dle počtu bodů
aja-vachlerova
63 bodů
7
No ackoliv tahle tematika trhla celym svetem mnou teda ne , vsechno desne zamotane a nelogicke miluje oba ale jednoho vic ?:D dobre no, verim tomu ze mladym divkam se toto hodne libi ale dospelym asi ne neni to zas takovy trhak desne dlouhe zbytecne sceny
Kozetka
51 bodů
4.5
45% jenom za to, že jeden upír vypadá jako můj kamarád. Jinak bych dala 35%.
Zuzka retard
Zuzka retard
45 bodů
10
Je to užasný film, skoro můj nejlepší! První díl se mi asi nejvíc líbíl, ale ty další jsou taky super! Opravdu se povesl, musím přiznat.Napínavý, Zajímavý, Dojímavý a... hustý! :D JE SUPER!
akcokrul
akcokrul
40 bodů
6
Nijak úžasná upírovina. Zajímavá snad jen ústřední dvojicí, která pobaví hlavně ve scénách, kdy se poznávají a celkem složitě k sobě dostávají. A ještě mytologie upírů, která doplňovala zase něco nového, a byla docela nápaditá. Jinak ale vizuální stránka filmu nic moc (několikrát mi přišlo dost divné, že se k takřka dokumentárnímu stylu a ruční kameře montují různé efekty, aby ze scény udělali něco víc pro oči diváka). No a nakonec akční scény. Kdyby tam nebyly, bylo by to asi lepší.
Twwiggy
30 bodů
10
Moje srdecni zalezitost!!!
superrozinka
26 bodů
10
Než jsem viděla tento film myslela jsem si že je to blbost. Kamarádi mě říkaly ať se na to podívám. Když jsem byla nemocná pustila jsem si podle jejich rady tento film a zalíbi lse mi tak že jsem si ho musle a ještě jednou pustit líbí se mi jak je to tajemné celou hodinu jsem byla napnutá a čekala jsem kdy to ta Bella zistí.
kristyna-vitkova
15 bodů
9.5
Tak trochu kultovní záležitost pro cílenou skupinu diváků :-) Patřím do ní!
Kreso
11 bodů
7.5
Podle mě to nebylo zase až tak hrozné, myslím si, že už jsme zažili i horší díla. Líbí se mi zase další originální pojetí upírů, co se vlastností týče.
Samina
Samina
5 bodů
První díl je určitě nejlepší,propadla jsem celé Twilightovské mánii :)už aby se pracovalo na dalším pokráčku