Drtivý dopad

65%
Drtivý dopad
K Zemi se řítí obrovská kometa, jejíž dopad by znamenal konec naší planety. Srážka je téměř nevyhnutelná - a přežít může jen malá část obyvatel. Podaří se posádce kosmické lodi Mesiáš odvrátit katastrofu?



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Jak už jsem zde milionkrát zmínil,tak nepatřím mezi největší fanoušky katastrofických filmů,proto mé hodnocení není dvakrát objektivní. Drtivý dopad dle mého mínění,ale nepatří mezi ty nejlepší kousky,které můžeme v tomto žánru najít. Jeden asteroid už jsme tu měli v Armageddonu a já myslím,že to bohatě stačilo. Celý film se jen čeká na pád,takže celkem nuda. Aspoň,že ten Freeman je takový sympaťák a dobře se na něj dívá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Už zase film o asteroidu. A i když tenhle patří k těm lepším, nemohl mě ničím zaujmout ani překvapit. Prostě je tu kometa... hysterie... záchrana na poslední chvíli... a je konec. Film je jen další v řadě a to mu škodí. Sice se na něj dá koukat, ale je celkem zbytečný. 50%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jeden z nejdražších filmů toho roku, který mě od trailerů příliš nelákal a když už jsem ho konečně viděl, tak jsem zjistil, že intuice nelhala. Sentimentální psychologické drama o konci světa, které se čas od času musí rozehrát, aby obhájilo obrovský rozpočet, jenže ono to nefunguje. Kdyby to bylo natočeno za zlomek rozpočtu a bez okázalých efektů, tak ano. Takhle ne. Konec je zatraceně velká depka.

Dodatečné informace

Původní název:
Deep Impact (více)
  • USA Drtivý dopad
  • USA Deep Impact
Premiéra v ČR:
21. 5. 1998
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
349,46 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Drtivý dopad je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch