Slunce, seno, erotika

56%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
4
Škoda tady už to Troškovi alespoň u mě přestává vycházet ale ještě to ujde.
kawa
3 388 bodů
7
Poslední z trilogie hoštických filmů už visí a padá jen a jen na oblíbených postavách a výkonech herců, o žádném příběhu ani vidu ani slechu. Ale nakonec z gagů příjemná komedie po 70 minut, konec to kazí.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Klasika ;)
stantheman
stantheman
2 399 bodů
3.5
Trapná zbytečnost...
miza
miza
2 336 bodů
6.5
U posledního dílu Troškovy trilogie z jeho rodných Hoštic musím napsat,že nejlepší je asi druhý díl.Má v sobě mnoho klasického českého humoru.Pak je v pořadí první díl a na posledním místě je trojka.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
8.5
Už Helena Růžičková je legendou sama o sobě, bylo by tedy s podivem, kdyby se legendou nestala i tato trilogie. A ty hlášky, které ve filmu byly! Ty jsou legendární i v dnešní době mezi dětmi. Každou chvíli vidím nový a nový GIF s parodiemi na aktuální téma našeho života. Tentokrát Coronavir... První díl se mi samozřejmě líbil ze všech nejvíc. Druhý mohl být tak na stejné úrovni, ovšem třetí díl šel s kvalitou, vtipem a nápadem dolů. Já si osobně myslím, že nápad s náhodou zde vznikl právě proto, že tvůrci věděli, že vypotřebování témata a je třeba donutit lidi, aby se na film také podívali. Nakonec se mi scéna docela dost líbila. Konečně film, kde nejsou vidět jen ženský kozy, ale taky pořádný mužský péra!
Duffman97
Duffman97
1 617 bodů
2
Kdyby to v televizi neopakovali každý půlrok,tak bych se pár vtipům i zasmál ale protože to neustále opakují tak už je to trapné.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9.5
Tak tady bych na hodnocení malililinko ubral, protože ten začátek v Itálii mne moc nebere, ale legrace je to pořád. Netušil jsem, že Italové umí česky. Ale budiž, je to komedie, tak uberu jen pět procent. Protože jinak se bavím stejně jako u předchozích dvou. Jasně, abych byl dle některých na úrovni, měl bych dát nulu a film shodit. Ovšem já na takové intelektuální úrovni nejsem a doufám, že nikdy nebudu. Takže si hodnotím podle sebe a dávám devadesát pět procent.
Punisher
Punisher
847 bodů
6.5
Nejslabší z trilogie ale pořád dobrý, svoje hlavní kouzlo si to pořád zachovalo. Stejně jako v předchozích dílech, hlášky jsou pořád super. Spousta věcí je tu už hodně přepálených, ale celkově je to pořád sranda. Nové postavy (Dejdar, Kaiser) přinesli do filmu dobré osvěžení.
pateta
461 bodů
Tradičně perfektní film, Troškův rukopis je nenapodobitelný.