Slunce, seno, erotika

56%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Slunce, seno, erotika patřilo vždy v mých očích mezi nejslabší díly,ale to se v posledních letech docela změnilo. Vždyť to co se děje v Itálii je úplně geniální. To množství vtipných hlášek a scén vás zahltí a pustí až ve chvíli kdy se odjíždí zpět do Hoštic. No a vlastně ani poté vtipné scénky neubývají. 70% solidních
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
I když nejsem příznivcem laciného humoru, za který je ten Troškův považován, tak je pro mě trilogie Slunce seno . . . . kultovní. Viděl jsem to možná 30x,40x, ale přesto se vždy zasměju. Považuji tuto trilogii za vydařenou. Občas se tam nějaký ten kýč objeví, ale klasik a flegmatik Škopek to je prostě nádhera :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Jahody fain, pár facek taky ok, ale tohle je čisté zlo.
lamps
lamps
15 150 bodů
3
Suma sumárum, pár vtipů je i tady správně lidových a zkouška nového počítače je vyloženě k popukání, ale kdo sakra vymyslel takhle debilní příběh? Chápu záměr přivést vesnické buranství do jiné kultury a naopak, ale taková přehlídka trapných zvratů a podprahového humoru se jen tak nevidí ani v té Itálii. Ještě to zachraňují docela sympatické postavy (nejlepší flegmouš Škopek a Jeho Velebnost), ale dívat se na to už moc nedá a ta nudistická vsuvka je už úplně mimo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Slaboučké pokračování slunce, seno... Něco málo taky pobaví, ale už to není ono.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Takový lepší průměr, jenž zachraňuje pár geniálně vypointovaných scén. Ale vařit z vody do nekonečna nejde a tohle je smutný důkaz.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
absolutná trapárna. úplne sa vytratila (ako taká) poetika prvého dielu a zostala totálna hovadina ktorá vas zaručene nerozosmeje, ale rozplače. vyhnúť sa širokým oblúkom.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Závěrečná část této vesanské trilogie, sice je tou nejhorší částí a možná by bylo lepší kdyby raději nvznikla, ale poté, co se v ději přesunou z dovolené zpátky do Hoštic začíná ta stará známá taškařice, na kterou jsme zvyklí. Zde to Troška zahnal do maximálních extrémů, přidal erotiku, ale já se zase bavil, ikdyž tentokrát šlo o nespornou volovinu. Ale jako část trilogie pořád stravitelné a zábavné.
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Jde vidět,že Troška čekal až padne režim,protože takovouhle kýčovinu by mu tehdejší soudruzi ani nedovolili natočit.Samý nahý ňadra dmoucí a skutek utek,ale pořád je tam ještě pár vtipných scén, např. Škopková řve na Blaženu která se koupe v moři:"Blaženo neplav doprostřed,je tam hloubka!!" :) Tak to nemá chybu..
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 354 bodů
2
"Pět samyc" dobrý, ale jinak hrůza.