Profilový obrázek

pitryx

Petr Pika
1 970

Jsem pouhopouhý konzument.

http://pitryx.proweb.cz
Zlínský, Zlín, Česká republika



    Kdo přichází před půlnocí
    Kdo přichází před půlnocí (1979)
    6
    No, velmi slušně natočeno a a dá se říci, že místy je to i docela napínavé. Herci to zahráli velmi dobře a nebýt pana Švorce, který mi do role vyšetřovatele nesedl, mohl bych dát možná ještě více. Takto ponechávám hodnocení v nadprůměru, což je myslím dostačující.
    Vrah zo záhrobia
    Vrah zo záhrobia (1966)
    2
    Tak mne zaujali čeští herci, postřehl jsem tam hned dva, ale jinak jsem to nějak moc nevnímal. Nebavilo mne to a už v polovině filmu jsem okusoval nehty na nohách nudou. Přesto tu dvacítku dám, hlavně českým minirolím a poměrně slušnému konci. Ale mohlo to být klidně kratší.
    Zločin v dívčí škole
    Zločin v dívčí škole (1965)
    2
    Tak „hudba“ v tomto snímku je přímo otřesná. Možná i kvůli tomu nemám tenhle film rád. Už ten první příběh pro mne postrádá logiku a je vlastně podvodem na diváka. Druhá je sice lepší, ale také nemá vlastně čím nějak moc zaujmout. U té poslední už jsem se vysloveně nudil. Nebýt občasných přebreptů hlavního hrdiny, asi bych nedal ani deset procent. Takto je dávám a přidám ještě desítku panu Lipskému za celkové pojetí postavy.
    Vesnice roku
    Vesnice roku (2011)
    6
    Ten konec mne tak naštval, že jsem zvažoval dát čiročirou nulu. I když ta potitulková scéna… No, budiž, dost jsem se zasmál, takže ten nadprůměr si to jistě zaslouží. Je však pravda, že některé scény měly být dotaženy do konce. Třeba to s tím nálezem. Ale jinak lehký nadprůměr, to ano.
    Tvrdá odplata
    Tvrdá odplata (2024)
    4
    No že by tam té akce bylo nějak moc. Asi se muselo šetřit. Takto nemohu jít s hodnocením do nadprůměru, protože se nekonal. Jessicu nějak moc nemusím, ale budiž. Celkově je to vlastně něco, co už se blíží kategorii B. Ale zase na druhou stranu, zase tak moc velká nuda to není. A akce, pokud byla tak ušla.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci