A-Team

68%
A-Team
Plakát traileru

"Máte problém? Oklamali vás, okradli, podviedli, ublížili vám? Najmite si A-Team." To je motto tejto sympatickej štvorice vietnamských veteránov, ktorí boli neprávom obvinení zo zločinu, ktorý nespáchali! Na čele s "Hannibalom" Smithom, majstrom prevlekov s kožennými rukavičkami a večne tlejúcim dútnikom vo vysmiatych ústach, spolu s "Fešákom", zvodcom s dokonalým štýlom, ktorý sa vždy počas pästných hádok ukryje za "B.A" Baracusa, hrozivo vyzerajúceho černocha s kilami zlata okolo svalnatého krku na ktorého rozzúrenie stačí aj prítonomnosť "Šialenca" Murdocka, zručného pilota s menšími psychickými problémami, vás pozývajú na oddychovú jazdu plnú akcie, naháňačiek a humoru v štýle osemdesiatych rokov. Len aby neprišla aj vojenská polícia, ktorá im ide večne po krku...(D.I.G)





martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
8
Nostalgická klasika plná divných lidí, hlášek, humoru, akce a klišé. Každý člen party A-Teamu má svůj charakter, který ve výsledku dává všemu ten správný šmrnc. Komiksové vyprávění má osobité kouzlo, které zaujme. Některé věci sice po letech už budí úsměv, ale to je osud každého stárnutí. Svojí zábavnost si stále drží a tak lze tvrdit, že dokáže pobavit i dnes.
p.a.douch
p.a.douch
8 334 bodů
8
Pohoda. Samozřejmě na dnešek už to není tak skvělý, ale bylo to točeno v 80. letech. A tenkrát to bylo v pohodě. Mezi hlavní čtyřkou funguje chemie dobře. Žádný mrtvoly, dobrodružný příběh, rychlé řešení problémů a spravedlnost vítězí. Hurá. Vždycky se na to rád podívám.


Dodatečné informace

Původní název:
A-Team, The (více)
  • USA A-Team
  • USA A-Team, The
  • USA A Omada
  • USA A-Rühm
  • USA Das A-Team
  • USA Druzyna A
  • USA El equipo A
Země původu:
USA

Powered byJustWatch