Teorie velkého třesku

86%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
hnidopich
334 bodů
0
Neuvěřitelně nevtipnej seriál. Doporučuju tohle video bez laugh tracku, díky němuž vám to snad dojde. Atmosféra na place asi jako u zubaře v čekárně: ¨ https://www.youtube.com/watch?v=AY0Zkthn8Og
byland
309 bodů
10
Miluji tento seriál, vždy mě rozesměje
Pegas1632
Pegas1632
299 bodů
8.5
Vtipná podívaná, která ale bohužel s postupem let začíná být nudná a neoriginální :/ Ovšem prvních pár sérií je velmi povedených. Myslím že by to tvůrci už měli ukončit, dokud to zůstává aspoň ještě trochu vtipné, ať nemusím své hodnocení měnit ještě níž. Přesto věřím že své skalní fanoušky to bude asi bavit do úmoru.
roxet
roxet
293 bodů
8.5
Nápaditý a svérázný seríál o partě přátel některých hodně výstředních. Sheldon je případ sám o sobě, vždycky dokáže skeč dokonale vypointovat a niky vtipností nesklame. Leonard s Penny zastupují nás "normální" lidi a vskutku jim to ladí. Wolowitz s Koothrappalim přispívají svojí nespornou kapkou, ale zdá se mi že od 5 série se tahají trochu za vousy. Proto radši jednoho oženily a druhého pak zbavili fóbie z rozhovoru se ženami.
Markovel
250 bodů
8
Kvalitní seriál, kterýmu sice jako všem jiným seriálům postupně klesá kvalita. Ale pořád ještě nejnovější sérii hodnotím nadprůměrně. Hlavně postava Sheldona v seriálu nepřestává bavit
henrycruel
henrycruel
202 bodů
10
Jeden z nejlepších sitcomů a seriálů na této planetě. Když je člověk ve stresu, tak tenhle seriál vždy zabere na zlepšení nálady.
  • Není epizoda, která by nebyla vtipná.
ja_majka
ja_majka
200 bodů
10
Bez Jima Parsonsa by to bol možno len jeden z mnohých seriálov ale postava Sheldona a to, ako ju Jim bez zaváhania presvedčivo stvárňuje, prináša nový druh humoru ktorý ja osobne beriem všetkými desiatimi. Vo všeobecnosti je obsadenie veľmi dobré, seriál si rada pozriem.
Heart
175 bodů
9
Vynikající "inteligentní" seriál s dlouholetou zárukou kvality. Vedle How I met you mother patří k nejlepším seriálům poslední dekády. Všem, kteří ještě tento seriál neviděli, doporučuji podívat se alespoň na jeden díl a zcela jistě Vás tento seriál pohltí.
AlvinCZ
AlvinCZ
133 bodů
10
Absolutně boží. Pokud se chci zasmát, mohu si pustit jakýkoliv díl TBBT a smát se na celé kolo. Co je však na tomto sitcomu tak unikátní, jsou dost propracované postavy, která má každá svůj specifický a komplexní charakter a navíc se v průběhu vyvíjí a mění. Seriál také poměrně věrně ukazuje, jak je těžké žít s člověkem jako je Sheldon. Srdcovka a podstatná část mého dětství.
Elvika
Elvika
121 bodů
9
Tohle je prostě pecka. Seriál, který mě vždy vtáhne do děje a nikdy to neskončí jen u jednoho dílu. Dokoukaná 9. série, těším se, až vypustí i tu desátou. Postavy jsou mi teď už sympatické všechny, i když zpočátku mi dělalo problém si na některé zvyknout. :D