Teorie velkého třesku

86%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
ladynka
ladynka
1 201 bodů
7
1. série - 4*, 2. série - 5*, 3. série - 4*, 4. série - 3*, 5. série - 3*, 6. série - 3*. S tím, jak se mění tento seriál v tuctovou komediální vztahovku, snižuji hodnocení po jednotlivých seriích. Chápu snahu o vývoj postav někam jinam, ale dávat tím prostor těm hrůzným ženským postavám mi nepřipadá jako šťastné řešení.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9
Na sitcom je to naprosto úžasný seriál. Nemohu se ho nabažit, mohu na něj skoro koukat celý den a nezprotiví se mi - což o něčem svědčí... Asi je, ale škoda, že se Sheldon jako postava přece jenom i vyvíjí, první série s ním byla větší sranda...
  • vtip
  • poučení
JamesConnorGeek
823 bodů
10
10/10 - Fenomenální seriál tohodle světa. Pro mě nejlepší seriál na světě a to se možná už nezmění. Příběhy, Postavy, Hudba, Vtipy, tohle je prostě Masterpiece a doteď na to koukám dokola. Slavná hláška "Bazinga" ve mě zanechá vzpomínku, kdy jsem se u toho smál jak malý kluk.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
9
Perfektní. A hlavně kvalita se držel po celých 12 serií.
Lukashyvl
588 bodů
10
Můj nejoblíbenější sitcom, na který nedám dopustit. Mohl bych ho sledovat pořád dokola.
Vetstormy_
Vetstormy_
471 bodů
10
Nejlepší, nejvtipnější a nejzajímavější sitcom, který kdy byl natočen. Postavy úžasné, vtipy dokonalé a herci perfektní.
Ku
460 bodů
1
Nebaví mě to je to hrůza podle mě
Liki12
446 bodů
9
Pokud tento seriál sledujete v originálu s českými titulkami, nelze mu téměř nic vytknout, skvělé postavy, skvělí herci a spousta vydařených a velmi vtipných hlášek i situací. Jediné, co se nezdařilo, je stejně jako u mnoha seriálů, český dabing, který je opravdu strašný a v mnoha případech ubírá na vtipnosti a dodává různým situacím úplně jiný a mnohdy špatný smysl. Rapidně se dabing nezdařil u postavy Dr. Sheldona Coopera, tedy postavy, která je pro kvalitu seriálu ta nejdůležitější. Takže pokud The Big Bang Theory, tak jedině v originále s titulky.
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
10
Nejlepší seriál. Postava Sheldona a vztahu jeho přátel němu, to je něco neuvěřitelného. Nikdy mě neomrzí a ráda se na něj podívám znovu a znovu, fakt díky za inteligentní seriál :0)
lord
lord
423 bodů
9
Byly doby, kdy bych tomuto seriálu dal 100% a do krve se hádal, že je prostě nejlepší na světě. Bohužel tak jak to bývá, kvalita a obsah šli hodně dolů. Pořád se u něj zasměju a dobře pobavím, ale to kouzlo geekovského či nerdovského je již pryč.. Jak mi řekl jeden kamarád, to tak prostě musí být, je to vývoj postav... Ale já nesouhlasím, Simpsonovi se také moc nikam neposunují a stále to má určitý šmrnc.. Prostě je tam na mě už moc partnerských vztahů a vztahového povídání.. Blázni jsou pryč... Prostě další Přátelé.. Ale za první série, celkový nápad a Sheldonův herecký výkon dávám 90%.