Teorie velkého třesku

86%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Humor, který nemá konkurenci ve světě, mojí osobou sledovaných, seriálů. Jako jeden z mála seriálů nemá sestupnou tendenci zajímavosti. To je obrovské plus a toho se velmi cením.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
První zkušenost s tímto seriálem byla v tomto roce v létě cca ve třetí řadě. Později jsem viděl první díl a musím říct, že pilotní díl je celkem na ni, ale potom je to super. Seriál celkově je dobrý - chvalitebný. Je to přibližně o stupínek horší než Jak jsem poznal vaši matku a o stupínek lepší než Přátelé. Je však skoro neuvěřitelné jak rychle se tento seriál během pár týdnů vyšvihl tak vysoko. Pokud to inteligentní a vědátorské co Sheldon mele je všechno pravda... tak to je zřejmě nejgeniálnější seriál všech dob. Nyní po pár měsících sledování mohu říct, že seriál mě dostal na příčku Jak jsem p. v. m..
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
10
Kdo nemá rád Sheldona, je u mě lůzr!
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Miluju tento seriál. Sleduju ho neustále do kola. Je užasný :-)
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
9.5
Jeden z nejlepších seriálů, které se objevily v televizi za poslední desetiletí. Je o životě několika geeků, kteří jsou díky svému výjimečnému vzdělání i zájmům ostatním lidem k smíchu. Dojemné i romantické, humorné i zajímavé. Role Sheldona Coopera (Jim Parsons) je středobodem seriálu. Jen škoda, že tvůrci podobných seriálů neví, kdy skončit.
Evah
Evah
2 145 bodů
10
Skvělý seriál s originální tématikou, perfektní oddechovka, na kterou se dá dívat pravidelně, ale zároveň není žádný problém vidět díly samostatně. Komediální příběh je vyvážený dramatickými scénami, které to perfektně doplní a lépe se tak vžijete do postav. Snad všechny charaktery měl člověk víceméně ve svém okolí. Skvěle jsem se bavila a seriál patří mezi takové, které můžete vidět podesáté a pokaždé je to moc fajn.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
7
Tento seriál jsem zrovna dvakrát nemusel. Miluji sice inteligentní humor, ale poněkud mi to celé kazil ten dětinský přístup všech aktérů ke komixům. Naopak Malý Sheldon je na mnohem vyšší příčce, u které se zasměje naprosto každý. Že malé dítě chodí na přednášky vysokoškoláků a dělá v 10 letech daňové přiznání rodičům a hlídá jim kasu, je geniální.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
Skvělý seriál u kterého se vždy směju jako blázen.Jsem obrovský fanda Přátel a tento seriál mi je v mnohém připomíná( hlavní postavi bydlí naproti sobě,všichni se znají atd.) Mé nejoblíbenější postavy jsou Sheldon a Bernarette.Mimochodem ironií je i to že to má také 89% jako přátelé.
KallEll
KallEll
1 587 bodů
10
Nej, nej a nej serial všech dob!!! Každý díl je natolik nabitý situačním humorem a hláškami, že se mi z toho až chce brečet, "bože je to tak dokonalé". Neuvěřitelná dávka zábavy, kterou dokáže tento seriál v jedné epizodě nabídnout. Uff těžko se bude překonávat
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
10
Jediné co těmto nerdům chybí je fleška s celou THE BIG BANG THEORY ve zlaté maketě na zdi.