Krotitelé duchů

81%
Krotitelé duchů
Plakát traileru
Filmovou komedii Krotitelé duchů (Ghostbusters) natočil v roce 1984 režisér Ivan Reitman. V ulicích New Yorku se začala objevovat hejna malých zelených duchů, strašidla a jiné paranormální jevy. A to je jedinečná příležitost pro dosud opomíjené parapsychology. Jen oni mají schopnosti duchy zkrotit a zachránit celé město před zlověstným bohem, který se hodlá vrátit na tento svět a zprovodit z něj lidstvo.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
9.5
Pro mne jedna z nejlepších fantasy komedií. Sešla se zde výborná partička herců a jeden vynikající komediální režisér. Nemám ani co vytknout. Snímek se nese v perfektní atmosféře a celé to v sobě má nezapomenutelný osmdesátkový náboj. Dnešní komedie už tohle zachytit nedokážou. Perfektně jsem se bavil.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9
Při obecně známé slabosti Američanů pro duchařinu a paranormální jevy (a naštěstí i pro sebeironii a parodii) měla tato komedie nakročeno k úspěchu už od počátku, ale teprve herecký koncert Billa Murraye s Danem Aykroydem pod režijním vedením českého režiséra Ivana Reitmana (jeho zcela jistě nejúspěšnější film)z ní udělal megahit. Dá se vidět i po pětatřiceti letech, je to zábava.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Nostalgie z mládí. Jeden z prvních fantasy, které jsem viděl. film byl natočen jak pro dospělé pro pobavení, tak pro děti, kteří se mohli zdravě bát. Na tu dobu dobrý počin. sranda, akce, duchov.. vše v jednom filmu. Další díl navíc nebyl o nic horší.


Dodatečné informace

Původní název:
Ghostbusters (více)
  • USA Krotitelé duchů
  • USA Ghostbusters
Země původu:
USA
Čeština:
Krotitelé duchů je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Krotitelé duchů


Podobné


Powered byJustWatch