VOD tipy: Koncertní fenomén Taylor Swift, česká romantika i návrat Lindsay Lohan

VOD tipy: Koncertní fenomén Taylor Swift, česká romantika i návrat Lindsay Lohan
Taylor Swift: The Eras Tour | Taylor Swift Productions
Tento víkend si užijí také fanoušci seriálů, kteří mohou dohánět řadu restů. Na platformě SkyShowtime můžete dnes zhlédnout již druhý díl historického seriálu Mary & GeorgeJulianne Moore v hlavní roli a na Disney+ najdete druhou řadu britské komedie Neobyčejná. Fanoušci oceňovaných dramat a zároveň gurmánského zážitku si potom mohou na KVIFF.TV doslova vychutnat loňský snímek Umění jíst a milovat s Juliette Binoche v hlavní roli. Hlavní taháky streamovacích služeb tohoto víkendu ale najdete níže.
Jak přežít svého muže
Jak přežít svého muže
Jak přežít svého muže
34%
Další ze série úspěšných českých romantických komedií míří na Netflix. Herečka Jana Bernášková se představuje v adaptaci své vlastní knihy coby svobodná matka Lucie, která se po mateřské dovolené snaží vrátit zpátky do práce a zároveň najít muže svého života. Příliš se jí to ale nedaří a zamotává se do série bláznivých situací. V tomto případě se ovšem jedná o žánrovku pro hodně nenáročné diváky.
Jak přežít svého muže: trailer | Falcon
Irské přání ( Irish Wish )
Irské přání
Irské přání
53%
Bývalá hollywoodská hvězda Lindsay Lohan se po sérii skandálů snaží opětovně zažehnout svou hereckou kariéru a ukazuje se v další romantice od Netflixu. V ní si zahraje roztržitou Maddie, která se nemůže přenést přes to, že muže jejích snů si ve skutečnosti bere její nejlepší kamarádka. U starodávného kamene v Irsku tak vysloví přání, že by chtěla být jeho vyvolenou. A přání se jí kupodivu splní a druhý den se probudí coby jeho snoubenka. Co když si ale začne uvědomovat, že pro ni není ve skutečnosti tím pravým?
Irské přání: trailer | Netflix
Po atentátu ( Manhunt )
Po atentátu
Po atentátu
71%
Nový historický seriál od Apple TV+ se bude zabývat atentátem na prezidenta Abrahama Lincolna, jeho vyšetřováním a následky. Ihned po úkladné vraždě v divadle je vyhlášeno pátrání po Johnu Wilkesu Boothovi, který se snaží za každou cenu uprchnout a najít spojence. Jeho čin ovšem rozpoutá nejen hon na jeho osobu, jehož budou chtít mnozí využít, ale také bude mít velký vliv na budoucnost Spojených států amerických.
Manhunt: trailer | Apple TV+
Taylor Swift: The Eras Tour
Taylor Swift: The Eras Tour
Taylor Swift: The Eras Tour
85%
Do vašich obýváků se prostřednictvím Disney+ konečně podívá hudební senzace loňského roku Taylor Swift: The Eras Tour. Koncertní záznam asi největší pěvecké hvězdy současnosti se zejména ve Spojených státech stal hudebně-filmovou událostí podzimu, jež v kinech utržila přes 260 milionů dolarů a stala se nejúspěšnějším koncertním snímkem historie. Nemálo fanoušků a hlavně fanynek pak snímek jistě přitáhne i na streamu, kde chce Taylor Swift potěšit všechny příznivce, kteří se nedostanou na její beznadějně vyprodanou show. Už jen za náhled do obří koncertní produkce a jejího megalomanského provedení tento záznam jistě stojí.
Taylor Swift: The Eras Tour: 2. trailer
Šampióni ( Champions )
Šampióni
Šampióni
66%
Na SkyShowtime můžete zhlédnout novou komedii Bobbyho Farrellyho (Blbý a blbější, Něco na té Mary je), která uzavírala loňský festival v Karlových Varech. Woody Harrelson se zde představuje coby trenér basketbalu, jemuž je po sérii skandálů nařízeno, aby trénoval tým složený z hráčů s mentálním postižením. Trenér je nejdřív skeptický a nechce o nové práci ani slyšet. Po chvíli si ovšem ke svým svěřencům začne hledat cestu a zjišťovat, že to mohou s týmem přeci jen někam dotáhnout.
Šampióni | Universal Pictures
Zdroj: Netflix, Apple TV+, SkyShowtime