Květnové premiéry na Netflixu představí nejmilovanějšího švédského zločince i lsti druhé světové války

Květnové premiéry na Netflixu představí nejmilovanějšího švédského zločince i lsti druhé světové války
Clark | Netflix
Bezesporu největším lákadlem je jistě první část nejnovější série Stranger Things, ale i seriál Clark o zločinci, jež dal vzniknout termínu Stockholmský syndrom. Bill Skarsgård se kvůli roli v Clarkovi vzdal účasti ve filmu Seveřan, kde si mohl zahrát se svým bratrem Alexandrem. Nakonec se ale před kamerou s jedním ze svých bratrů objevil – jeho mladší já v seriálu ztvárnil jeho devítiletý bratr Kolbjörn Skarsgård.
Zde je přehled premiér po jednotlivých dnech.

1. května

Love-40
VOD premiéra romantické komedie z tenisového prostředí. Dvaadvacetiletý Beek je výborný ve statistice a matematice a věří, že díky němu dokáže tenisová hvězda vyhrát zápas nad největší rivalkou. Vydá se proto na přes tisíc kilometrů dlouhou cestu do New Yorku, aby to dokázal.
Love-40

2. května

Oktonauti: Na pevnině
Druhá řada animovaného seriálu pro nejmenší děti. Na naší neustále se měnící planetě číhá nebezpečí všude, proto Oktonauti nebudou pomáhat jen pod mořskou hladinou, ale vydávají se i na povrch. S přáteli po celém světě a potřebným vybavením budou oktoagenti prozkoumávat, zachraňovat a chránit všechny živé tvory na souši i pod vodou.

3. května

Zadržet dech: Pod ledem
Dokumentární film o potápěčce Johanně Nordbland, která se snaží pokořit světový rekord nejdelší uplavané vzdálenosti pod ledem na jediný nádech.
Zadržet dech: Pod ledem

4. května

El Marginal
Premiéra páté řady argentinského kriminálního seriálu.
Tři metry nad nebem
Premiéra třetí a poslední řady italského seriálu o dospívání. Příběh letní lásky dvou mladých lidí s odlišnými osudy, kteří se do sebe zamilují na italských březích Jadranu.
The Circle
Čtvrtá řada reality show. Nové díly budou vycházet jednou týdně. V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.
Jaderná havárie v Three Mile Island
Dokumentární minisérie o „americkém Černobylu“. Nehoda v jaderné elektrárně Three Mile Island v americké Pensylvánii, sporná tvrzení i její dalekosáhlé dopady očima lidí, kteří byli u toho.
Jaderná havárie v Three Mile Island

5. května

Blood Sisters
Nigerijská minisérie. Sarah a Kemi jsou nejlepší kamarádky. Sarah se má zakrátko vdávat za vysněného muže, ale shledání s Kemi není tak idylické, jak by se mohlo zdát, temné tajemství vyplouvá na povrch...
Blood Sisters
Clark: Hvězdný zločinec
Nejznámější švédský bankovní lupič hrdinou nového kriminálního seriálu s Billem Skarsgårdem v hlavní roli.
Clark: Hvězdný zločinec: trailer | Netflix
Pentavirát
Komediální seriál s Mikem Myersem v hlavní roli kanadského novináře, který se chytí do velkého konspiračního případu a může zachránit celý svět.
Pentavirát
Wild Babies
Nový přírodopisný dokumentární seriál věnovaný mláďatům.
Wild Babies

6. května

Letní úlet
Romantické drama podle stejnojmenné knihy Sarah Dessen. V létě před nástupem na vysokou potkává svědomitá Auden tajemného Eliho. A právě s ním začne noc co noc naplno prožívat bezstarostné mládí, které jí tolik chybělo.
Letní úlet
Marmaduke
Celovečerní animák na motivy slavného komiksového stripu. Doga Marmaduke je miláčkem Winslowovy rodiny, takže mu často projde i řada lumpáren a nehod, které se mu stávají kvůli jeho velkým rozměrům. Když jedna taková nehoda pobaví internet a udělá z Marmadukea před celým světem naprosto nevycvičitelného psa, přijme nejlepší trenér výzvu a rozhodne se z přerostlé německé dogy s ohromným apetitem udělat psího šampiona.
Marmaduk
Thar
Kriminální thriller Thar inspirovaly staré westerny. Hlavní hrdina příběhu Siddhartha se vydává do města, aby získal práci a konečně dosáhl pomsty. Uspěje, nebo mu město a jeho lákadla plány zhatí?
Thar
Melodie kouzel
Jihokorejský fantasy muzikál. Hlavními hrdiny seriálu jsou dívka, která dospěla až moc rychle, a dospělý kouzelník, který nikdy nepřestal být dítětem.
Melodie kouzel
Zase nepoužitelní
Francouzská akční komedie s Omarem Sy v hlavní roli. Dva povahově rozdílní policisté byli právě přiděleni k novému případu. Dokážou ho vyřešit dříve, než se pozabíjí navzájem?
Zase nepoužitelní
Eden vás vítá
Premiéra první řady španělského thrilleru. Jsi šťastná? S touto otázkou jsou Zoa a čtyři další atraktivní mladí lidé, velmi aktivní na sociálních sítích, pozváni na nejexkluzivnější párty na soukromém ostrově, kterou organizuje značka nového drinku. Co začíná jako zábavná jízda, brzy skončí jako závod o život. Ráj totiž není tím, čím se zdá...
Eden vás vítá

10. května

Zpátky do práce
Premiéra šesté řady kanadského komediálního seriálu. Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život.

11. května

42 días en la oscuridad
Chilský kriminální thriller, ve kterém se žena snaží sama najít svou pohřešovanou sestru. Nebojuje jen s časem, ale i s nedbalostí policie, předsudky, osamělostí a obtěžováním ze strany médií.
42 días en la oscuridad
Vězeňské bratrstvo
Premiéra druhé řady brazilského kriminálního seriálu. Poctivá právnička se dostává na morální křižovatku. Policie ji nutí podávat informace o uvězněném bratrovi, který je vůdcem rostoucí zločinecké frakce.
Operation Mincemeat
Colin Firth a Matthew Macfadyen v hlavních rolích dramatu z druhé světové války. Během ní využili dva zpravodajští důstojníci mrtvého těla a falešných dokladů k tomu, aby přelstili německá vojska.
Operation Mincemeat

12. května

MaveriX
Australský rodinný seriál o šesti mladých motokrosařích, kteří se spojí, aby vytvořili závodní tým pro různé soutěže. Největší výhrou pro ně ale bude spolupráce a přátelství, jež jim může vydržet na celý život.
MaveriX

13. května

Království lesku
Druhá řada reality show o bohatých lidech z Asie nebo o potomcích amerických Asiatů, kteří se rádi baví, vyhledávají módu, styl i drama v současném Los Angeles.
Senior Year
Komedie s Rebel Wilson v hlavní roli ženy, která se po dvaceti letech probudila z kómatu a teď musí opět nastoupit do posledního ročníku střední školy.
Rebel Wilson
Advokát
První řada seriálové adaptace knihy Michaela Connellyho, která se v roce 2011 dočkala i filmové podoby s názvem Obhájce s Matthewem McConaugheym v hlavní roli.
Advokát
Neumatt
Švýcarský dramatický seriál. Michi utekl z rodné vesnice před předsudky. Nikdo neví, že je gay, a tak doufá, že ve městě najde lepší život. Má slibně rozjetou kariéru a jediné, co ho trápí, je farmářský původ, který před všemi tají. Když se ale jednoho dne jeho otec zabije a nechá za sebou samé dluhy, Michi se musí rozhodnout, zda se do vesnice vrátit a pokusit se zachránit rodinnou farmu, nebo žít svůj dosavadní život.
Neumatt
Erşan Kuneri
Turecký komediální seriál o režisérovi a producentovi erotických filmů Ersanu Kunerim odehrávající se v 70. a 80. letech minulého století.

14. května

Borrego
Mladá botanička se přestěhuje do pouštní oblasti, aby tu zkoumala jeden rostlinný druh. Jednoho dnes se stane svědkyní havárie letadla a spěchá na místo, aby pomohla, pilot je ale pašerák drog a žena se stává jeho rukojmím. Boj o život začíná...
Borrego

16. května

Vampire in the Garden
Anime seriál o netradičním přátelstvím mezi upírem a člověkem.
Vampire in the Garden

17. května

Zápisník z budoucnosti
Druhá řada japonské seznamovací reality show. V tomto pořadu se setkají úplně cizí lidé a dostanou deník svého budoucího milostného příběhu. Přeskočí mezi nimi jiskra a naplní se jejich společný osud?

18. května

Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu
Dokumentární snímek o dvou vysokoškolských studentkách, skupině novinářů a policistů z kybernetického oddělení, kteří se snaží dopadnout internetovou zločineckou síť a zastavit jsexuální zneužívání.
Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu
Love on the Spectrum U.S.
První řada nové seznamovací reality show. Lidé s různými formami autismu se snaží seznámit a navázat vztahy jako kdokoli jiný, není to pro ně ale nijak snadné.
La Familia Perfecta
Španělská komedie. Luciina představa o dosažení dokonalé rodiny je ohrožena synovým volnomyšlenkářským životem, prostořekou pusou jeho přítelkyně a nastávající tchyní a tchánem, kteří nejsou ani zdaleka takoví, jaké si pro své dítě představovala.
La familia perfecta
Toscana
Dánský romantický film, ve kterém nepůjde jen o lásku, ale i o dobré jídlo.
Toscana
Kdo zabil Sáru?
Premiéra třetí řady mexického kriminálního seriálu.

19. května

A Perfect Pairing
Nová romantická komedie. Vinařské společnosti z LA se příliš nedaří, a tak se jeho manažerka vydá do Austrálie na ovčí farmu za lukrativním klientem, nakonec začne na farmě pracovat a sblíží se s místním mužem.
Dokonalá souhra
The Boss Baby: Back in the Crib
První řada nového spin-off seriálu ze světa filmů Mimi šéf a Mimi šéf: Rodinný podnik i seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře.
Mimi šéf: Zpátky v kolébce
The Photographer: Murder in Pinamar
Dokumentární film o vraždě fotoreportéra José Luise Cabezase.
El Fotografo y el Cartero: El Crimen de Cabezas
Insiders
První tři díly druhé řady španělské reality show. Soutěžící věří, že se dostali do kvalifikace úplně nové televizní show. Kamery ale stále jedou a dvanáct účastníků je nevědomky součástí natáčení skrytou kamerou.
The G Word with Adam Conover
Netradiční pohled do zákulisí nejvyšší americké politiky, kterou si vzal na paškál komik Adam Conover.

20. května

F*ck Love Too
Holandská romantická komedie o kamarádkách, kterým ztroskotaly vztahy, proto se na sebe navzájem obrátí s prosbou o pomoc.
Love, Death & Robots
Nové díly animovaného seriálu. David Fincher a Tim Miller vytvořili unikátní projekt, který je kompilací experimentálních animovaných filmů.

23. května

Duch ve stroji: SAC_2045
Druhá řada anime seriálu. V roce 2045, po zhroucení globálního kapitalismu, začne japonská elitní Sekce 9 provádět utajené kybernetické mise.
Moře přátelství
Animovaný pořad pro děti z podmořského světa. Kamarádi Bruda, Bobbi, Wayu a Puri prožívají v oceánu různá dobrodružství a i úplně bežné situace mají pro tyhle zvířecí parťáky svoje kouzlo.
Moře přátelství
Moře přátelství | Netflix

25. května

Somebody Feed Phil
pátá řada cestopisného dokumentu
Larva: Kouzelný přívěšek
Krátký animovaný film vycházející z jihokorejského animovaného seriálu Larva n a ostrově. Červenej a Žlutej se v tomto filmu proprdí až do města, kde zažijí pěkně ujetá dobrodružství.

26. května

My Little Pony: Make Your Mark
Speciální úvodní epizoda ke stejnojmennému seriálu, který bude mít na Netflixu premiéru v září a bude pokračovat v dobrodružstvích poníků, již se nám představili ve snímku My Little Pony: Nová generace.
kvetnove-premiery-na-netflixu-predstavi-nejmilovanejsiho-svedskeho-zlocince-i-lsti-druhe-svetove-valky
My Little Pony: Make Your Mark | Netflix
Pokémon Master Journeys: The Series
nové díly animovaného seriálu ze světa pokémonů

27. května

Stranger Things
První část čtvrté série populárního seriálu, která se odehrává šest měsíců od posledních událostí.

30. května

Silák Bheem
Další krátký film s hrdinou seriálu Silák Bheem. Tentokrát se snímek jmenuje Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal.