Love, Death & Robots

84%
Love, Death & Robots

David Fincher a Tim Miller přinášejí prostřednictvím Netflixu unikátní projekt Love, Death & Robots, který je kompilací unikátních short filmů. V žánrech i provedení se vydáme od cyberpunkového sci-fi přes černou komedii až k hororovému fantasy. Každý díl je navíc zpracován zcela odlišně a nabízí tak originální zážitek pro každého diváka, kdy každý příběh končí tichým poselstvím. (UncleMorty)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Love, Death & Robots je skvělá sbírka krátkých příběhu s sci-fi tématikou. Každý díl je originální jak příběhem ,tak vizuální stránkou. Každý danou látku pojal jinak a tak jednou sledujeme příběhy spíše humorný a podruhé až hororový. Já tento projekt sjel za jedno odpoledne a dobře jsem se u toho bavil. Hlavně příběh se třemi roboty a alternativní historie mne nejvíce rozesmáli. Už očekávám druhou sérii.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Jsem překvapený, jak nenápadité ty animáky jsou. Myšlenka animované sci-fi antalogie je skvělá, ale tvůrci jako by se vsadili, že ji zvládnou realizovat tím nejméně zajímavým způsobem. // Třetí řada je mimochodem zdaleka nejlepší. Poprvé to funguje jako dramaturgický celek, epizody, který vyčnívají z řady, se skvěle doplňují s těmi, které láskyplně následují mustr.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
S1: Zajímavá paleta příběhů, které se v rukou tvůrců stávají velice pestrou a originální zábavou, neboť každý díl svým pojetím, nápadem, i stylem animace vypráví úplně jiný příběh. Rozhodně je zajímavé sledovat, jak se každý tvůrce s danou látkou popasoval jinak, ale jak už to tak bývá, tak ne všechny epizody jsou dobré, jako jiné. Rozhodně to ale není nic, co by se nedalo skousnout, ostatně 10 minut vydrží každý, no ne? Byl to zajímavý experiment, který vyšel, a proto mám trochu strach, kam se vydají tvůrci příště, protože dle mého řekli vše podstatné a nejde říct už víc. S2: Možná ještě zajímavější uchopení, než v prvním případě a odlišnost všech dílů je snad ještě markantnější. CGI za ty dva roky opět poskočilo a to hlavně u vykreslení obličejů, že jsem chvílemi sám sebe ujišťoval, že jde pořád o animaci. Příběhově je to opět velký rozptyl a témata zase evokují k zamyšlení, či k pobavení. Jen škoda, že někde přeci jen vyznění přebilo zábavu víc a celé to působí krapet rozdroleně. S3:Prakticky to samé, co série předchozí, ale naštěstí převládá převážně nadšení. Epizody opět různorodé, ale mnohdy obsahující v některých epizodách jeden element, který to sráží dolů. Buď to může být zbytečná symbolika, neúplný závěr nebo je pouze slabý. Je to 50-50 (5 skvělých, 4 průměr), ale když vezmu v potaz průměr hodnocení v rámci série, tak tento svazek na mě zatím působí nejlepší. Což v první sérii je dáno i vyšším počtem dílů.


Dodatečné informace

Původní název:
Love, Death & Robots (více)
  • USA Love, Death & Robots
  • USA Láska, Smrt a Roboti
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch