Tři mušketýři groteskní, dobrodružní i animovaní. Sedmá epizoda Pop Cooltu dnes večer na Prima Cool

Tři mušketýři groteskní, dobrodružní i animovaní. Sedmá epizoda Pop Cooltu dnes večer na Prima Cool
Tři mušketýři (1973) | 20th Century Fox
POP COOLT powered by Kinobox
POP COOLT powered by Kinobox
79%
Hostem sedmé epizody bude televizní a rozhlasový moderátor Ondřej Urban s bohatými zkušenostmi z pořadů Komici, Můj muž to dokáže a především z rádia Evropa 2. Moderátorské duo s ním probere jeho oblíbené filmy, dojde i na jeho lásku k prvorepublikovým veselohrám, rozdíly mezi televizí a rozhlasem, pocity při natáčení před živým publikem nebo na to, zda raději hraje videoherní sportovní sérii NHL či FIFA. Dvojice má na Ondřeje tradičně připravené i zábavné a nekonvenční dynamické hry a poznávačky.
Různorodé rubriky klasicky představí tipy na sledování, čerstvé novinky, jako například trailer na očekávanou minisérii Fallout, pořádně napěchované zajímavosti z trilogie Pána prstenů, jejíž třetí díl slaví 20 let od premiéry, nebo pražskou reportáž z rozmanitých míst, které si vybraly zahraniční produkce k natáčení. Podíváte se tak tam, kde se točila Liga výjimečných či akční podívaná The Gray Man. Vrcholem epizody pak bude rozhovor s Lucem Bessonem, jenž před několika dny v rámci Festivalu francouzského filmu navštívil Prahu. Rozpovídá se i o jeho vášní k tvorbě Miloše Formana.
Tři mušketýři: Milady
Tři mušketýři: Milady | Pathé Films
Expertní rubrika Kinoboxu se u příležitosti vydání snímku Tři mušketýři: Milady, což je druhý díl nového filmového převyprávění příběhu čtyř neohrožených přátel, vrhne do dobrodružného světa a prozkoumá ty nejzajímavější filmové adaptace, kterých bylo na motivy Dumasova kanonického díla natočeno víc než 50. Podrobněji se podíváme na parodickou a groteskní verzi otce všech filmových komiků Maxe Lindera s hravým názvem The Three Must-Get-Theres, dobrodružnou a zároveň křehkou verzi Richarda Lestera tendenčně nazvanou Tři mušketýři z roku 1973 a roztomilou disneyovskou variantu pro nejmenší Tři mušketýři: Mickey, Donald a Goofy.
Příště se v naší rubrice podíváme na trojici nepříliš reflektovaných hereckých výkonů Brada Pitta, který oslaví neuvěřitelné 60. narozeniny. Novou epizodu sledujte ve 21:30 hodin na Prima Cool. Pokud nestihnete živé vysílání, je možné pořad zdarma zhlédnout na platformě Prima+, kde jsou zároveň k dispozici všechny odvysílané epizody.