Režisérka Stmívání prohlásila, že pro reboot by byli perfektní Jenna Ortega a Jacob Elordi

Režisérka Stmívání prohlásila, že pro reboot by byli perfektní Jenna Ortega a Jacob Elordi
Jacob Elordi a Jenna Ortega | Getty Images
Stmívání
Stmívání
55%
Hardwicke byla totiž v podcastu Watchalong Joshe Horowitze, který za novodobou Bellu v případném rebootu označil Ortegu a za Edwarda Elordiho. A režisérka s ním souhlasila. „Je skvělý. Určitě by byl současným Edwardem,“ prohlásila Hardwicke o Jacobovi Elordim, který je známý ze seriálu Eurofie, brzy se publiku představí rovněž v novém snímku Sofie Coppoly Priscilla jako Elvis Presley a úspěch sklízí rovněž za Emeralda Fennella v Saltburnu.
Pokud jde o Bellu, Hardwicke zvolila Ortegu, která září nejen jako hvězda Neftlixu v seriálu Wednesday, ale uspěla i ve dvou filmech série Vřískot (další právě odmítla) a s Timem Burtonem nyní připravuje snímek Beetlejuice 2. „Myslím si, že je v současnosti spousta skvělých mladých herců,“ řekla Hardwicke. „Jenna Ortega je prostě jedinečná,“ dodala. Během rozhovoru také potvrdila, že studio původně zvažovalo Pattinsonovu účast. Jeho zástupci si prý nebyli jistí, jestli bude jako zádumčivý upír dostatečně přesvědčivý, ovšem evidentně se obávali zbytečně.
Stmívání
Stmívání | Summit Entertainment
„Když se zastavil u mě doma, měl černou ofinu a byl trochu z formy, protože pořád pařil někde po hospodách,“ zavzpomínala Hardwicke na Pattisona. „Když pro zábavu zkusil konkurz s Kristen a strávil u mě několik hodin, druhý den jsem se podívala na natočený materiál a zjistila jsem, že to funguje nejen ve skutečnosti, ale i na plátně. Musela jsem si být jistá. Samozřejmě, že tváří v tvář jsem jím byla unešená, ale chtělo to potvrzení, že vše bude fungovat i na kameru,“ dodala režisérka.
Upírské Stmívání míří do televize. Megaúspěšná i vysmívaná série to zkusí bez Stewart a Pattinsona
Seriály19. 4. 2023
Upírské Stmívání míří do televize. Megaúspěšná i vysmívaná série to zkusí bez Stewart a Pattinsona
Ostatně nakonec se třeba takového obsazení dočkáme. Už na jaře totiž Warner Bros. oznámili, že Twilight natočí jako seriál. A byť zatím nevíme nic bližšího, je možné, že padne volba právě na někoho ze zmíněných herců. I když hledat teď v jejich přeplněných itinerářích volné okno by zřejmě bylo obtížné, stejně tak by mohli mít podmínky, které by studio odmítlo jako nerentabilní. Tak se budeme muset nechat překvapit.
zdroje: Variety, Kinobox