V kině jako u sebe v obýváku

V kině jako u sebe v obýváku
Malá lež (2019) | Aerofilms
v-kine-jako-u-sebe-v-obyvaku
Přítomnost | alex shoots buildings
Koncept butikového kina spočívá v tom, že diváci sledují filmy nebo jiný program na pohodlných křeslech a během akce přímo v sále funguje bar. Otevření butikového kina se posouvalo kvůli koronavirové pandemii, nyní je však místo připravené přivítat první hosty.
„V posledních týdnech jsme už jenom ladili poslední detaily, aby se v Přítomnosti člověk opravdu cítil jako u sebe v obýváku, do kterého si pozval hodně přátel, aby se společně koukali na film,“ říká ředitelka kina Lada Žabenská. „V tomhle obýváku dostanete točené pivo i míchané drinky a barmani vás obslouží až k vašemu gauči,“ doplňuje s tím, že za konceptem Přítomností stojí dům Radost, distribuční společnost Aerofilms a festival Spectaculare.
V síti
V síti | Milan Jaroš
Kapacita sálu, který je vybavený DCI promítací technikou, čítá 70 míst. Aktuálně je na programu hit posledních měsíců V síti (pondělí 25. května od 17:30), předpremiéra snímku Malá lež (rovněž pondělí 25. května od 21:00), ale třeba i půlnoční promítání tísnivého hororu Maják nebo speciální projekce kultovního snímku Big Lebowski, na níž naváže DJ set.
Ve znovuotevřeném sále budou na programu i tématické přehlídky, festivaly, poslechové večery, koncerty či konference, které budou těžit z toho, že se do sálu po odtemnění dostane denní světlo.
v-kine-jako-u-sebe-v-obyvaku-4
v-kine-jako-u-sebe-v-obyvaku-3