Přivítejte nového Zaklínače! Liam Hemsworth se představuje coby Geralt v první ukázce

Přivítejte nového Zaklínače! Liam Hemsworth se představuje coby Geralt v první ukázce
Nový představitel Zaklínače Liam Hemsworth. | Netflix
Upřímně, nezvládne, ale to na ploše pouhé půl minuty či dalších trailerů snad ani není možné. Dokud nám příští rok Netflix nenaservíruje kompletní čtvrtou řadu, bude to mít Liam Hemsworth u příznivců seriálu a knížek hodně těžké. Tvůrci se i přesto snaží, aby si získal diváckou přízeň co nejdříve. Je to jen pár dní, co na internet unikly první fotky z natáčení, kde se Hemsworth objevil v Geraltově kostýmu, a už tu máme první oficiální teaser.
Zaklínač
Zaklínač
  • Netflix
72%
Ten samozřejmě z natáčené čtvrté řady neprozradí vůbec nic a soustředí se zejména na první záběr na „nového“ hrdinu. To vše v klasicky temné barevné paletě seriálu a za doprovodu atmosférického hudebního podkresu. Kamera a maskéři se evidentně snaží, aby se Hemsworth svému předchůdci co nejvíce přiblížil. Dokud ho ale neuvidíme v akci či neuslyšíme mluvit, je i na předběžné soudy opravdu brzy. Z tohoto záběru totiž ani případné charisma odhadnout nedokážeme.
Zaklínač: ukázka na 4. sérii | Netflix
Na delší upoutávku si nicméně nejspíš ještě dlouho počkáme. Kamery se rozjely teprve před pár týdny a tentokrát se navíc budou čtvrtá i pátá série natáčet souběžně. Páté Geraltovo dobrodružství bude zároveň tím, jež celou fantasy ságu na Netflixu definitivně uzavře. Obě řady budou adaptovat knihy Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera a čtenáři už nyní mohou tipovat, jak moc se tentokrát scenáristé odchýlí od milovaných předloh. Nová ukázka značí, že minimálně z hlediska tvůrčího stylu a vizuálu nehodlají nic měnit. Dokážou si tvůrci napravit reputaci po nevalně přijaté druhé a třetí sérii a uzavřít Zaklínače důstojně?
Podívejte se také na žebříček nejlepších fantasy seriálů podle Kinoboxu.
Zdroj: Netflix