Jeremy Renner se po děsivé nehodě vrací k hraní. Zopakuje si jednu ze svých nejlepších rolí

Jeremy Renner se po děsivé nehodě vrací k hraní. Zopakuje si jednu ze svých nejlepších rolí
Hawkeye | Marvel Studios
Je to jeden z nejvíce inspirativních hollywoodských příběhů posledních let. Loni na Nový rok celý svět šokovala zpráva, že byl Jeremy Renner přejet sněžným pluhem vážícím přes šest tun a jeho stav byl kritický. Filmová hvězda utrpěla vážná zranění, včetně více než 30 zlomených kostí, proražených jater a natržené plíce. Mnozí fanoušci se obávali nejhoršího, Renner ovšem od té doby překonává snad všechny možné předpoklady a překážky. Herec se dostal z nejhoršího a díky rehabilitaci a velkému množství terapií začal brzy dělat obrovské pokroky. A ty jsou tak velké, že se po roční pauze může vrátit k milovanému hraní.
Jeremy Renner
Jeremy Renner

Herec, Producent

Velkou novinu prozradila tvář komiksového lučištníka Hawkeye během novoročního speciálu na CNN, kde umělec propagoval mimo jiné své nové hudební album. Došlo ovšem samozřejmě i na ohlédnutí za jeho bolestivým rokem a neuvěřitelnou cestou, kterou absolvoval. „Máme tento rok co oslavovat. Mám opravdu štěstí, že mám tolik věcí, pro něž mohu žít. Mám obří rodinu a desetiletou dceru. Zklamal bych a zkomplikoval život velkému množství lidí, kdybych zemřel. Mám rozhodně o co bojovat. Uzdravení je v mé mysli jedinou možnou cestou. Každý den tvrdě pracuji,“ řekl upřímně v rozhovoru.
Starosta Kingstownu
Starosta Kingstownu | Paramount Network
Potvrdil pak šířící se spekulace, že se už brzy vrátí k hraní, konkrétně k natáčení třetí řady seriálu Starosta Kingstownu. „Myslím, že jsem připraven a zároveň dost silný. Doslova se vracím už za týden,“ dodal. Což je asi rychleji, než kdokoliv předpokládal. V seriálu od populárního tvůrce Taylora Sheridana si tak zopakuje roli Mikea McLuskyho, který společně se svou rodinou vládne titulnímu městu a za každou cenu se snaží udržet „pořádek“. Herec si vysloužil za svůj výkon chválu kritiků i diváků a postava se tak velmi rychle zařadila mezi jeho nejvýraznější role. Je pak sice možné, že Rennerův charakter bude kvůli jeho zranění v nové sezóně malinko upozaděn. Vzhledem k hercově bojovnosti vrátit se zpět do života i filmového světa bychom to ale moc neočekávali.
zdroje: The Variety, CNN