Diktátorka Kate Winslet zavádí v upoutávce na nový seriál HBO drsný Režim

Diktátorka Kate Winslet zavádí v upoutávce na nový seriál HBO drsný Režim
Režim | HBO
Pod šestidílnou sérií je podepsaný tvůrce výborného seriálu Boj o moc Will Tracy, přičemž o režii se podělili Stephen Frears (Královna) a Jessica Hobbs (Koruna). Režim vypráví o jednom roce stráveném mezi zdmi paláce moderního evropského režimu, který se začíná rozpadat. Premiéra je naplánována na neděli 3. března ve 21 hodin na HBO, následně bude k dispozici na streamovací platformě HBO Max.
Režim: 2. teaser trailer | HBO Max
Spolu s Winslet v seriálu hrají Matthias Schoenaerts (Kursk), Guillaume Gallienne (Ve jménu cti), Andrea Riseborough (Amsterdam), Martha Plimpton (Generation) a Hugh Grant (Wonka).
Tracy, který slouží současně jako scenárista, producent a showrunner, nepochybně dodá seriálu silně satirický nádech. Politickou satirou se zabývá již delší dobu, je absolventem scenáristické dílny pořadu John Oliver: Co týden dal a vzal a loni debutoval coby filmový scenárista hororem Menu.
Režim
Režim
58%
Protože si na Režim čtvrt roku počkáme, můžete mezitím zamířit do Kinobox žebříčku nejlepších seriálů dostupných na HBO Max a tam se třeba inspirovat, co si pustit o blížícím se víkendu.