SkyShowtime připravila na září Hřebejkův komediální seriál Vítěz ze světa politiky

SkyShowtime připravila na září Hřebejkův komediální seriál Vítěz ze světa politiky
Vítěz | SkyShowtime, Zuzana Panská
Vítěz
Vítěz
56%
Šestidílná minisérie, kterou napsali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy, vypráví příběh Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra. Po desetiletí v politice a ve vedení země se snaží vrátit ke své rodině, kterou po celou dobu zanedbával. Rovněž se pokouší začlenit do každodenního života obyčejných lidí a znovu si získat náklonnost svých tří dcer (Natalia Germani, Petra Dubayová, Rebeka Rigová) a manželky (Ivana Chýlková). Jeho cesta je však plná nečekaných a nových každodenních výzev, které někdy překonávají i problémy, s nimiž se potýkal v čase svého působení v parlamentu.
Vítěz
Vítěz | SkyShowtime, Zuzana Panská
„Vítěz měl pozoruhodné téma – předčasný odchod dlouholetého premiéra do důchodu. Autoři přišli s řadou tragikomických, dojemných situací. Výsledkem je zvláštní směs rodinné komedie a politické satiry, kterou byla radost natáčet,“ uvedl režisér Jan Hřebejk. Na svém kontě má kromě filmů i řadu seriálů, například Rédl, Místo zločinu Ostrava či Boží mlýny.
Seriál kombinuje žánr komedie a dramatu. Hlavním kameramanem byl Martin Šácha, natáčelo se především v bratislavských lokacích. V dalších rolích se objeví Rea Frlajsová, Milan Ondrík, Petra Dubayová, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Noël Czuczor, Vladislav Plevčík, Sarah Arató, and Štefan Martinovič.
Seriál vítěz bude mít na SkyShowtime premiéru 4. září, kdy bude k dispozici všech šest dílů. Mezitím se můžete podívat na žebříček nejlepších seriálů na SkyShowtime.