Princezna zakletá v čase

69%
Princezna zakletá v čase
Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit. (Bohemia MP)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Wooow konečně kvalitní pohádka, která se svým zpracováním a námětem může rovnat světové konkurenci. Princezna zakletá v čase dodala přesně ten potřebný svěží vítr do zkostnatělých českých pohádek, které jakoby se bály přijít s něčím novým. Jako velké plus vidím i ve speciálních efektech, které na české poměry nevypadají vůbec zle. Pokud bych měl však jednu věc vytknout, tak by to byl Marek Lambora v roli prince, který mi jako herec absolutně nesedl. Za mne teda 80% a rád si počkám na druhý díl.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Konečně zase jedna pořádně natočená pohádka i když je to s větší porcí nadsázky 50x a stále poprvé v českém pohádkovém hávu. Zaujaly mě výkony hlavních hrdinů, promyšlený scénář, kdy se den ode dne princezna posouvá k poražení čarodějnice. Opravdu moc hezká podívaná, která mi vlila do žil naději, že bude o vánocích či jiných svátcích moci přibýt nějaká ta stálice.. doufám..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Časová smyčka po padesáté. Lehká fantasy pohádka, ve které mě zaujal hlavně soundtrack, který by se možná neztratil ani ve velkolepější produkci...ale jinak vlastně nic, co by čouhlalo nad průměr (krom akčnějšího závěru) tady není. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Princezna zakletá v čase (více)
  • Česká republika Princezna zakletá v čase
Premiéra v ČR:
17. 9. 2020
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Princezna zakletá v čase


Podobné


Powered byJustWatch