Gen V, spin-off seriálu The Boys, slibuje krvavé lázně na superhrdinské univerzitě

Gen V, spin-off seriálu The Boys, slibuje krvavé lázně na superhrdinské univerzitě
Gen V | Amazon Prime Video
Gen V
Gen V
80%
Collider nás ujišťuje o tom, že nový seriál bude stejně krvavý, nemilosrdný a patřičně syrový jako The Boys, což je přesně to, co na něm jeho fanoušci a fanynky milují. Produkci opět zajišťuje Eric Kripke, další producent Seth Rogen prohlásil: „Je to naprosto šílené!“ Podle IMDb nás čeká fascinující podívaná, asi jako kdyby X-Meni: První třída potkali Hunger Games zkřížené s Animal House. Ochuzení nebudeme ani o camea hereček a herců, kteří ztvárňují významné úlohy v seriálu The Boys.
Tentokrát se seznámíme s další generací hrdinek a hrdinů, která na Godolkinově univerzitě trénuje své superschopnosti k obraně a pomoci společnosti. Jenže jak už dobře víme, cesta do pekla bývá dlážděná dobrými úmysly. I spin-off nám proto nabídne krvavou koupel v lidských tělech a vnitřnostech, stejně jako ty, kteří se nechají ovládat buď špatnými idoly, nebo ze špatných důvodů. A není nic horšího než superhrdina, který to s vámi nemyslí dobře... Gen V by tak měla ukrátit čas těm divákům a divačkám, již počítají dny do uvedení nadcházející čtvrté řady seriálu The Boys.
Gen V: 2. teaser trailer | Amazon Prime Video
Teaser trailer ukazuje, že nás čekají známé tváře a jména. Jessie T. Usher jako A-Train, Dominique McElligott jako královna Maeve a Antony Starr coby Homelander. Ve třídě superhrdinů vidíme měňavce, hrdiny se schopnostmi ovládat krev v těle druhých či sníh a led. Jako protagonistka se představuje Jaz Sinclair v úloze Marie Moreau, superhrdinky v pubertálním věku, která umí používat své žíly a tepny podobně jako Spider-Man svoje sítě.
S velkými plány stát se členkou Sedmičky Marie bude chtít ukázat, že je na všechno připravená a že se chce učit bojovat na život a na smrt. V novém seriálu hraje rovněž Chance Perdomo, který se představí jako Andre Anderson se schopností ohýbat železo, dále Maddie Phillips jako empatka Cate Dunlap, Derek Luh a London Thor jako gender měňavec Jordan, Lizze Brodway v úloze youtuberky Emmy Meyer s možností smršťování se a Patrick Schwarzenegger jako Golden Boy ovládající oheň, jenž se až příliš podobá prohnilému Homelanderovi.
V dalších rolích se objeví Shelley Conn, Sean Patrick Thomas, Clancy Brown, Jason Ritter, Asa Germann, Marco Pigossi a Alexander Calvert. Trailer tedy připomíná řadu postav ze série The Boys. Kromě zmiňovaného A-Traina budou mít v Genu V camea i Colby Minifie jako Ashley Barrett, P. J. Byrne coby Adam Bourke a Claudia Doumit jako Victoria Neuman. A protože se děj seriálu odehrává v průběhu třetí sezóny The Boys, chybět nebude ani Jensen Ackles coby Soldier Boy.
První tři epizody nového seriálu Gen V budou mít na Prime Video premiéru 29. září letošního roku.