Marvel je zase originální. Musíte být špióni, abyste se dostali k úvodnímu klipu Tajné invaze

Marvel je zase originální. Musíte být špióni, abyste se dostali k úvodnímu klipu Tajné invaze
Secret Invasion | Marvel Studios
Tajná invaze
Tajná invaze
62%
Studio zveřejnilo sérii matoucích tweetů, které následně smazalo. Pozorní uživatelé a uživatelky však stačili zaznamenat adresu webu theinvasionhasbegun.com, která po vstupu vyžaduje heslo. Lidé dali hlavy dohromady a web Collider přišel s informací, že heslo je RSD3PX5N7S. Po zadání se objeví text „přístup umožněn“ a v hackerském duchu následuje „načítání zašifrovaného souboru“.
Klip se odehrává v Moskvě a navozuje atmosféru studené války. Doprovodný komentář mluví o světě, v němž nelze nikomu věřit a kde ani nejbližší lidé nemusí být těmi, za koho se vydávají. Agent Ross (Martin Freeman) odkrývá vlnu teroristických útoků, které po celém světě vytváří chaos a za nimiž zřejmě stojí mimozemští vetřelci Skrullové. Příběh tím ihned odkazuje k aktuálnímu světovému dění, které se soustavně zostřuje a stále častěji se hovoří o hrozbě další velké války.
Tajná invaze
Tajná invaze | Disney
Skrullové vystupovali už v celovečeráku Captain Marvel, kde jim Nick Fury a Carol Denvers (Brie Larson) slíbili najít nový domov. Nyní se zaměřili na Zemi a díky své schopnosti být současně kdekoli a kýmkoli znamenají velkou hrozbu. Bude zapotřebí návratu Furyho, jenž pobývá na vesmírné stanici a menší roli měl naposledy ve filmu Spider-Man: Daleko od domova. V šestidílné sérii však bude mít plné ruce práce a jeho zbývající oko čeká v prostředí, kde nelze nikomu věřit, vskutku nesnadný úkol.
Ben Mendelsohn se opět představí jako spřátelený Skrull Talos a vrátí se rovněž Don Cheadle v úloze Rhodeyho. Emilia Clarke si zahraje agentku Skrullů jménem G'iah a oscarová Olivia Colman ztvární agentku MI6 Sonyu Falsworth. Showrunnerem a scenáristou Tajné invaze je Kyle Bradstreet, jenž stojí za seriálem Mr. Robot.