Seriál Winter Soldier nabírá konkrétnější obrysy

Seriál Winter Soldier nabírá konkrétnější obrysy
Captain America: Občanská válka | Marvel Studios
Z dostupných informací již víme, že se v hlavních rolích představí Sebastian Stan jako Bucky, tedy Winter Soldier, a Anthony Mackie jako Sam Wilson alias Falcon. Nově se k nim ale připojí i Daniel Brühl a Emily VanCamp. Oba jsme již měli možnost potkat ve filmech s kapitánem Amerikou, konkrétně se jedná o postavy Zema a Sharon Carterové.
serial-winter-soldier-nabira-konkretnejsi-obrysy
Captain America: Občanská válka | Marvel Studios
S tímto oznámení se ale logicky objevilo hned několik otázek, zvláště s ohledem na konec snímku Avengers: Endgame; děj seriálu je tedy velkou záhadou. Jak už jsme si ale u Marvelu zvykli, oni si s tím pohrají a to jak časově, tak s ohledem na meteriál, který nám již předložili.
Emily VanCamp, Martin Freeman
Captain America: Občanská válka
Představiel Winter Soldiera Sebastian Stan má ale co se děje týče jasno. S čím by mohl Bucky v seriálu zápasit? "Myslím, že je na čase, aby Bucky vyrazil ven a našel ve světě svou identitu. Mohl by dělat takových věcí, třeba jít na rande nebo mít mobilní telefon..."
Režírovat všech šest dílů bude Kari Skogland, hlavou scenáristického týmu je Malcolm Spellman. Termín, kdy by se mohl seriál dostat na obrazovky Diseny+, zatím stanoven nebyl.