Quentin Tarantino má v rukávu seriál

Quentin Tarantino má v rukávu seriál
Osm hrozných | Visiona Romantica
Tarantino totiž spojil síly s Netflixem a výsledkem je prodloužená verze úspěšného mrazivého westernu Osm hrozných, který se tak přeformátoval do podoby minisérie.
Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Kurt Russell
Osm hrozných
"Netflix za námi přišel a zeptal se, jestli bychom měli zájem," uvedl na adresu seriálu Tarantino. "Že pokud máme dost nepoužitého materiálu, který bychom chtěli ukázat a vyšel by na 3 nebo 4 epizody, měl by zájem to vydat. To mě okamžitě zaujalo a řekl jsem si, že to stojí za pokus. Osm hrozných už existuje jako film, ale kdybychom dokázali použít natočený materiál a vše to spojit, bylo by to skvělé."
Tarantino se proto spojil s vedoucím střižny Fredem Raskinem a přidali ke stávajícímu filmu dalších 25 minut. Což vyšlo na zhruba 50 minut na epizodu. Celkem by měly být epizody 4 a finální délka seriálu je tak stanovena na 210 minut!
Quentin Tarantino
Osm hrozných
"Nestříhali jsme to celé od začátku, ale udělali jsme dost změn a výsledek je jiný," pokračoval Tarantino v popisu. "Některé sekvence jsou téměř stejné, jiné se na rozdíl od filmu liší, rozhodně ale mají jiný nádech. Celý výsledek má úplně jiný náboj a ten se mi tedy rozhodně líbí. Film měl vždy literární aspekt, takže vzniklé kapitoly mají správnou rozvíjející kvalitu."
Z těchto slov tedy jasně vyplývá, že pokud se rozhodnete na seriál dívat, dostanete skutečnou tarantinovku, kterou autor skutečně vytvořil, schválil a dokonce mu ve výsledku přišla skvělá. Víc asi Tarantinovi stoupenci slyšet nepotřebují. Snad už jen to, že poslední Tarantinovka Tenkrát v Hollywoodu zamíří do kin 8. srpna letošního roku.
A ještě jeden dodatek. Tarantino byl prací na seriálu natolik nadšen, že zvažuje tuto možnost i pro další své filmy, vyjma Nespoutaného Djanga: "Režisérský střih pro Djanga už jsem udělal a má asi 3 hodiny a 15 nebo 20 minut, u něj tedy o minisérii neuvažuji, protože by byla lepší než film. Fungovalo by to lépe tím, že by to bylo delší, ale jinak by k velkým změnám nedošlo. A to jsem ostatně už udělal. Takže teď nějakou dobu počkáme a po určité době od Tenkrát v Hollywoodu to vydáme."