Harley Quinn je vlajkovou lodí DC! Po filmu se dočkáme i seriálu

Harley Quinn je vlajkovou lodí DC! Po filmu se dočkáme i seriálu
Harley Quinn | Warner Bros.
DC ale nyní přišlo i s informací, že vzniká nový animovaný seriál Harley Quinn a hlas hlavní hrdince propůjčí hvězda sitcomu Teorie velkého třesku Kaley Cuoco. Herečka je zároveň i výkonnou producentkou série spolu s Justinem Halpernem, Patrickem Schumackerem a Deanem Loreym.
Seriál sleduje postavu Harley Quinn po jejím rozchodu z Jokerem. Vedle Harley se v seriálu představí i další komiksoví hrdinové jako Poison Ivy nebo Scarecrow a všichni se budou snažit si pomáhat a získat své místo u toho nejžádanějšího stolu zločinnosti – Legion of Doom.
harley-quinn-je-vlajkovou-lodi-dc-po-filmu-se-dockame-i-serialu
| DC
Hlasy dalším postavám propůjčí například Rahul Kohli, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Jason Alexander, Wanda Sykes nebo Chris Meloni.
Jedinou špatnou zprávou je, že seriál bude dostupný pouze na službě DC Universe (momentálně jen na území USA). Pokud patříte mezi fanoušky DC, můžete si prohlédnout oficiální stránky s podrobnými informacemi týkajícími se vysílaných programů a plánů do budoucna, jejichž součástí je tvorba vlastních filmů a seriálů. Vedle Harley Quinn se tak vznikne i seriál o Stargirl nebo Titans, které už mají premiéry za sebou.

Harley Quinn: První pohled

Harley Quinn