Terminal: Margot Robbie v ještě šílenější roli než Harley Quinn?

Terminal: Margot Robbie v ještě šílenější roli než Harley Quinn?
Terminal | LuckyChap Entertainmen
Dává to smysl. Chcete mít dobré role? Tak si je zkrátka sami - z pozice producenta - vyberete. Že se to vyplatí dokazuje úspěšný snímek Já, Tonya, kterým si Margot Robbie došla pro nominaci na Zlatý glóbus i Oscara.
Vyjma toho, že si Robbie produkčně hodlá pohlídat Marianu, která bude pokračovat v odkazu Robina Hooda, má před sebou ještě zajímavě vypadající thriller Terminal, u něhož zatím tak úplně nevíme, co si o filmu máme myslet. A je třeba dodat, že první teaser trailer situaci nevylepšil:
Terminal
Dva poznatky. Upoutávka je sakra atmosférická a vypadá to, že má Robbie před sebou další šílenou roli (dost možná šílenější než Harley Quinn).
K ději víme zatím toto: V tmavém srdci anonymní města sleduje snímek příběhy dvou vrahů, kteří jsou na misi, učitele bojujícího se smrtící nemocí, tajemného uklízeče a zvědavé servírky, která vede nebezpečný dvojitý život. Jejich životy se prolnou díky tajemnému mistru zločinu, toužícímu po pomstě.
Že z toho nejste moudří? My také ne. Ale jsme hodně zvědaví, o tom žádná.
Margot Robbie
Terminal

Pro fanoušky Margot Robbie pořádáme ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm, která do kin uvedla snímek Já, Tonya, soutěž o 5 balíčků tématických cen. Jedná se o set hrnečku a trička s motivem snímku Já, Tonya, kde Robbie ztvárnila hlavní postavu krasobruslařky.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do středy 28. března 2018 do 12:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "margot") zašlete váš nick name. 5 vylosovaných šťastlivců se může těšit na ceny.
terminal-margot-robbie-v-jeste-silenejsi-roli-nez-harley-quinn-2
terminal-margot-robbie-v-jeste-silenejsi-roli-nez-harley-quinn