Kdy se do kin vrátí zlobivá komiksová holka Harley Quinn?

Kdy se do kin vrátí zlobivá komiksová holka Harley Quinn?
Margot Robbie jako Harley Quinn
Warneři si budou muset herečku hodně hýčkat, její střídání bude podobně nevděčné jako v případě Iron Mana (Robert Downey Jr.) a Wolverina (Hugh Jackman). Ale to je zpěv vzdálené země, který v tuhle chvíli nikoho netrápí. Robbie je z role nadšená a v nejbližší době jí rozhodně nehodlá pustit.
Téma: Zákulisní boj o výslednou podobu Sebevražedného oddílu aneb co vše bylo při natáčení špatně
Téma5. 8. 2016
Téma: Zákulisní boj o výslednou podobu Sebevražedného oddílu aneb co vše bylo při natáčení špatně
Všechny samozřejmě zajímá, kdy postavu šílené Harley Quinn znovu uvidíme v kinech. Robbie momentálně absolvuje kolečko rozhovorů kvůli svému novému (mimochodem vynikajícímu) filmu I, Tonya a otázky se nemohly vyhnout návratu Harley Quinn: "Myslím, že jsme hodně blízko. Všichni hrozně tvrdě pracovali, včetně mě, abychom dostali Harley zpátky do kin. Myslím, že to bude brzo. Je toho tolik, kam se s ní můžeme vydat. Nemůžu se dočkat! Doufám, že se tak stane příští rok, ale u velkých filmů nikdy nevíte, všechno mnohem déle trvá připravit a udržet v chodu."
Z prohlášení Robbie není jisté, zda myslí Sebevražedný oddíl 2, jenž by měl přijít do kin v roce 2019, nebo sólovku Quinn s Jokerem, která byla dříve ohlášena, ale datum premiéry zatím nemá. Faktem zůstává, že je v zájmu studia, aby se jedno nebo druhé stalo nejdříve. Po propadu Ligy spravedlnosti je osud DCEU nahnutý a pokud se na něčem fanoušci i kritici shodli, byla to (vyjma Wonder Woman) Harley Quinn. A to je třeba využít.
Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Jay Hernandez, Will Smith
kdy-se-do-kin-vrati-zlobiva-komiksova-holka-harley-quinn